Тази сутрин усъмнах без задна броня ...да им изсъхнат ръчичките дано. Изскубаната е пластмасата....
Дали не е предупреждение за липсата на каско...
Хм...преди два-три дни 2 ченгета(сержанти,униформени) се кьориха на паркинга пред работата по колата ми и на вапроса ми "къв е проблема" първо ми отговориха - Гледаме да не е изоставена... и после се върна единия и ми вика - Що нямаш стикер за застраховка, застраховай я че ще ти я откраднат...Да знаеш!....
Незнам може да няма никва връзка...ядосан съм...и ми се върти кво ли не из главата...
....Дано да съм последния с този проблем във форума...ако не се лъжа някой също беше изгорял преди време....
Рицар без броня :(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dendini
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами ще си направя то се е видяло...моите тънки сметки досега ми казваха че нема смисъл от каско (при условие 4е имам някви защити против кражба)...но често резултата от тънки сметки е едно по-голямо набутване...
Говорих одеве с един застраховател и ми каза че и каско не винаги помагало при такива случаи, щото имали съмнения понякога дали не си "демонтирал" бронята сам за да прибереш някой лев...
Говорих одеве с един застраховател и ми каза че и каско не винаги помагало при такива случаи, щото имали съмнения понякога дали не си "демонтирал" бронята сам за да прибереш някой лев...
dendini написа:Аха...ами ще имам впредвид...дано да не се случва пак де...
...Ако някой види по Симеон задна широка броня, тъмно синя металик със самоделно метално капаче (щото и оригиналното така си из4езна като бронята)...да свирка
Колега съжелявам много за бронята ти.

- dendini
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за капачето

Върни се в “ОФФ-Топик - други”