Довечера по Канал 1 след 22 часа.../не знам точния час/ националната телевизия ще ни запознава с тази велика група... От това което показаха в превюто е видно че може би ще бъде последния/ за съжаление/ уникален концерт от 94година. Ще ми се някоя кухарка от БНТ да не е преценила че може просто да поизреже и скалъпи нещо от тук и там от този концерт а да бъде пуснат целия...но лично се съмнявам да е така...Все пак за хората които само са чували за Пинк Флойд би било добре да метнат едно око ...пък дано им хареса това което видят... Един човек да открие магията та тази музика...значи си си е струвал този пост....
За тези които не знаят какво ще видят ето два линка...
http://www.youtube.com/watch?v=s4nA_-PxeIo
http://www.youtube.com/watch?v=2v240bYbbrM
Честита нова година!
Пинк Флойд по Канал1
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Добре че не направих грешката да го гледам, предчувствах че ще стане така, затова двд-то и у нас.
Малко са хората които слушат Пинк Флойд, лично аз до преди няколко години ми бяха доста далечни, но постепенно започнаха да ми харесват и сега си ги слушам редовно. За пълно потапяне само концерт.
Лошото е,че все по-малко млади хората слушат такава музика - все пак чалгарска държава сме
Малко са хората които слушат Пинк Флойд, лично аз до преди няколко години ми бяха доста далечни, но постепенно започнаха да ми харесват и сега си ги слушам редовно. За пълно потапяне само концерт.
Лошото е,че все по-малко млади хората слушат такава музика - все пак чалгарска държава сме

- silent
- Автомобил:
- Двигател:
megalodon написа:Нямам думи просто... БНТ отново доказаха, че са най-лайнарската телевизия в родния ефир ! Това не беше и половината от концерта.
Провалиха ми кефа .... Тая телевизия трябва да я забранят със закон !
Мда за съжаление това беше нещо като нищо....част от уникален концерт ....без началото и без края ...отрязък от средата... иначе можем да гледаме бг звезди повече от час ...как се мъчат да пеят италиански канцонети подпирайки се нс един роял.... но за Флойд 50минути са достатъчни....кви па са тея....
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
silent написа:megalodon написа:Нямам думи просто... БНТ отново доказаха, че са най-лайнарската телевизия в родния ефир ! Това не беше и половината от концерта.
Провалиха ми кефа .... Тая телевизия трябва да я забранят със закон !
Мда за съжаление това беше нещо като нищо....част от уникален концерт ....без началото и без края ...отрязък от средата... иначе можем да гледаме бг звезди повече от час ...как се мъчат да пеят италиански канцонети подпирайки се нс един роял.... но за Флойд 50минути са достатъчни....кви па са тея....
дееба - като искате концерт на Флойд си го купете.
БНТ ви е виновно - ами какви звеззди - арабски ли да пускат!?
Концерта си е го има - купете си и гледайте.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”