Въпрос за стопанисването!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Bliznak
- Автомобил: MK6 Golf GTI
- Двигател: 2010
Въпрос за стопанисването!
Знам, че повечето от вас вероятно имат гаражи. Апелът ми е към тези, който нямат и по-конкретно - дайте някакви съвети как да запазя возилото като ще спи на улицата:-)Аларма...добре, брезентче ще му взема /някой да знае къде да си намеря на тънка цена/, какви други трикове знаете за да запазите колата от кражба, некадърни шофьори...Дайте идеи...
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Срещу кражби: Aз пробвах с пълно каско в БулИнс и номера работи.
Пък за брезента искам да те откажа овреме
Няколко дена си гледаш брезента, а под него кво става..... нема стъкла, нема дръжки... Казвам ти го защото съм го виждал на живо пред блока. Комшията така си я покри и не я кара много-много... и забеляза че почти му няма колата след 20 дена

Пък за брезента искам да те откажа овреме

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
То и гаража не е гаранция.. На един приятел му задигнаха колата от гаража в къщата му. Влизат си вътре в гаража като пичове и там си работят на спокойствие - никой не ги гледа, не ги безпокои.. Като свършат работата и запалят - с мръсна газ директно през вратата - през нея бяха минали говедата.
На друг приятел пък на баща му му откраднаха джипа от платен охраняем паркинг. Компенсираха го с 3 месеца безплатен абонамент Screwy
На друг приятел пък на баща му му откраднаха джипа от платен охраняем паркинг. Компенсираха го с 3 месеца безплатен абонамент Screwy
Върни се в “ОФФ-Топик - други”