Интернет от Евроком

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Интернет от Евроком

Мнениеот connor cane » Пет 04 яну 2008 15:01

Пичове, някой от вас ползва ли интернет от Евроком - да каже доволен ли е.
Аз имам кабелна към тях и реших да си пусна и интернет - просто щото ще е по същия кабел.
Подписах договор и в неделя ще ме вържат. Избрах план "Минима+" - 4 мегабита.
Та - може ли някой да ми каже какво, аджеба, значат 4 мегабита и дали е доволен от интернета на Евроком - аз лично за кабелната мога да споделя само хубави работи.
:wink: :wink:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Re: Интернет от Евроком

Мнениеот Vlad777 » Пет 04 яну 2008 15:04

connor cane написа:Пичове, някой от вас ползва ли интернет от Евроком - да каже доволен ли е.
Аз имам кабелна към тях и реших да си пусна и интернет - просто щото ще е по същия кабел.
Подписах договор и в неделя ще ме вържат. Избрах план "Минима+" - 4 мегабита.
Та - може ли някой да ми каже какво, аджеба, значат 4 мегабита и дали е доволен от интернета на Евроком - аз лично за кабелната мога да споделя само хубави работи.
:wink: :wink:
аз ползвах много дълго време. бях служебен абонат и не плащах. почти никога не е спирал.

Проблемът беше, че беше много бавен, защото е безплатен и минах на Мегалан.

4 мегабита означава скорост 500К или половин мегабайт в секунда. Не е зле. Един филм 1400 МБ ще го точиш под 50 минути.

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Пет 04 яну 2008 15:29

Моя е такъв
Малко е бавен, но пък стабилен mhihi
Колко плащаш за тая минима ?

Потребителски аватар
plamen032
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот plamen032 » Пет 04 яну 2008 15:57

В Пловдив еврокомския нет е един от най-МИЗЕРНИТЕ дано в софия да не е така...

Потребителски аватар
Dasti
Автомобил:
Двигател:

-

Мнениеот Dasti » Пет 04 яну 2008 16:15

за евроком или добро или нищо

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Пет 04 яну 2008 16:49

lrlmodo написа:Моя е такъв
Малко е бавен, но пък стабилен mhihi
Колко плащаш за тая минима ?

28 лева с 20% отстъпка заради това, че имам кабелна - 23 лева. :wink: :wink:

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Пет 04 яну 2008 19:07

Аз бях ня Евроком е съм адски разочарован + това ме обвързаха с договор и плащах неустойка, за това че развалих договора :evil:
Нета беше адски бавен, изчезваше много често и няма на кого да се обадиш че нямаш нет, пълни галфони :evil:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пет 04 яну 2008 19:31

Аз съм от над 2 години към Евроком и съм много доволен. За това време да е спирал максимум 2 или 3 пъти за по няколко часа.
В началото имаше проблем и веднага оправихме работата /след консултация по телефона/.
За мен единствения кусур е че е бавничък - около 150 кб. в сек. ама аз и не тегля почти нищо.

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Пет 04 яну 2008 19:52

Бях почти 2 години към Евроком - ама нали ползвам интернета само за чат и за развлечение - хич не ме бъркаше че е много бавен. Ама мноооооооого! Само че детето иска и да играе, и филмчета да тегли.... А с Евроком е мъка. За това го смених. Така че зависи за какво ти трябва.

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Мнениеот KingoftheROAD » Съб 05 яну 2008 1:42

plamen032 написа:В Пловдив еврокомския нет е един от най-МИЗЕРНИТЕ дано в софия да не е така...

потвърдено, напоследък много почва да ме дразни, а съм редовен абонат от 3 години и повече, само малко да се постопли времето и сменям доставчика ....

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Съб 05 яну 2008 17:52

потвърдено, напоследък много почва да ме дразни, а съм редовен абонат от 3 години и повече, само малко да се постопли времето и сменям доставчика ....

А бе аз съм абонат на евроком , още откакто има интернет .... нещата не са еднозначни , обаче :
Рядко спира или е спирал , ама е бавен , не се позволява по висока скорост вътре ...демек ако точиш с 150 кб/с е така независимо дали е от компютъра в съседната стая или от Англия :shock .... като го купиха от София , съпорта ( ако има такъв ) стана супер смешен , освен това тотално се омазаха с наследената мрежа от кабелни модеми и новосъздадената .... ето .... като гледам минима в София е по висока от моята оптима , а е по евтина ( е то е ясно де ) и още какво ли не ....обаче пък имам пинг до сървър в Ирландия 70 и се стрелям на поразия ... в Пловдив при кого да идеш , като са се събрали все от :gay: групата провайдърите ..... и си седим ....

Потребителски аватар
Viktor_99
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Viktor_99 » Съб 05 яну 2008 18:02

Истината е в лана :)! Иначе приказки, че интернета по кабелната е бавен са глупости. Просто цената е по-различна /но и качеството/. Ако искаш да не ти спира нета, отиваш в кабелната. Искаш бърз нет в лана или плащаш стабилно на кабелната :)!
Офертата при кабеларката е, че си с една скорост за вътрешен и външен нет ;)!

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Съб 05 яну 2008 18:36

Хайде и аз да напиша нещо :lol: .Аз съм на Евроком нет, с модем по кабелната,в Пловдив - от както Ероком Плд беше купен от Евркм Сф нещата рязко се сговнясоха отведнъж и много съм ги псувал,заради нестабилната връзка.От няколко месеца нещата се подобриха значително.Вярно е,че нетът в сравнение с ланките е бавен.Уплоада в Плд е много зле - 30 кб/с,което за торентаджиите,които трябва да поддържат някакъв рейтинг или там както се нарича е алтава работа.
Но на мен ми харесва стабилният външен нет.Компотът се използва за разговори с чужбина с телефони,не с други компове и не съм имал съществени проблеми с voipdiscount.Също така аз свалям торенти на някои предавания и филми,но от чужбина и съм доволен,че за 16-17 лева получавам 128 кб/сек външен нет.
В София съм чувал,че Еврокомският нет е по-добър от Плд.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Съб 05 яну 2008 21:08

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... E%EA%EE%EC

амиии... кво да ти кажа... за тях само растрел... или направо с бензиновата резачка.... нЕма така фирма просто...

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Мнениеот KingoftheROAD » Нед 06 яну 2008 2:54

juve написа:... в Пловдив при кого да идеш , като са се събрали все от :gay: групата провайдърите ..... и си седим ....
засега само проучвам въпроса, и чакам по добро време... не ме греят сървърите и Ирландия или Тимбукту... достатъчно време имаха да измислят нещо за лоялни клиенти. Досега винаги съм си плащал редовно всеки месец... гледам, че новите им оферти са само за нови абонати, а не за такива които вече имат договорни отношения с Евроком нет или гигабит. Иначе само временно ще ги спра и ще мина на друг доставчик като този да видим как е... така докат нета земе да ми аресва :D

Върни се в “ОФФ-Топик - други”