Как се набиват колове за оградна мрежа?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Как се набиват колове за оградна мрежа?
За пример давам оградата на магистрала Тракия.
- Stiks
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как се набиват колове за оградна мрежа?
тръба написа:За пример давам оградата на магистрала Тракия.
копаеш, сипваш вода забиваш доде може с ръце и заръваш ? само дето не разбрах кво им на коловете на магистралата ?
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Трябва ти свредло, като има ръчни, има и такива които се закачат като инвентар на трактор и вършат перфектна работа. Миналата година ми се наложи да набия 130 пътни знака и доста се чесах по кифирицата докато се сетих за тракторя. Точно за един ден изкопа всичките дупки и за още един поставих знаците. Потърси в пътностроителни фирми, те имат такива машини.
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
По принцип има свредла с който 3ма души спокоино "че натепат" 400 дупки днеска. Има и механизирани свредла.
Аз имам на миничелен товарач такива свредла за отпред и бият дупки. Амам това няма спиране
Ако става дума за повечко дупки драсни едно ЛС да ти ги издълбая.
А Трунере, на тебе па ако ти трябва някаква строителна техника за Силистра абсолютно винаги мое свирнеш, ша та уредиме като стои та гледай:)
Аз имам на миничелен товарач такива свредла за отпред и бият дупки. Амам това няма спиране

Ако става дума за повечко дупки драсни едно ЛС да ти ги издълбая.
А Трунере, на тебе па ако ти трябва някаква строителна техника за Силистра абсолютно винаги мое свирнеш, ша та уредиме като стои та гледай:)
- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
hatebur написа:Аве брат"ми ко ша заграждамеМай някой си е купил местенце за виличка
Ама ще да е бая голямо местенцето, щом търси машина за колове.
Да не си приватизирал някой природен парк?
Иначе zaro e прав, миничелен товарач със свредло е идеален.
Нашия даже има фреза за почва, ако искаш да си култивираш парка.
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
................
Последна промяна от zaro на Пет 11 яну 2008 17:15, променено общо 1 път.
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ха, решил съм аз до 1 2 години да се сдобия със по голямата част от приспособленията. Искам таков адето хвърля снега настрани и такова дето мие улици:)
Иначе свределите ги купих за една ограда с 500 кола и в крайа сметка за 3 дена коловете бяха готови и така и не ми се наложи да ползвам свределите:)
Ако не става дума наистина за национален парк или за някое лозе един ръчен свредел върши чудна работа, можеш и сам да си го направиш:)
Иначе свределите ги купих за една ограда с 500 кола и в крайа сметка за 3 дена коловете бяха готови и така и не ми се наложи да ползвам свределите:)
Ако не става дума наистина за национален парк или за някое лозе един ръчен свредел върши чудна работа, можеш и сам да си го направиш:)
- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hatebur написа:Аве брат"ми ко ша заграждамеМай някой си е купил местенце за виличка

тръба написа:hatebur написа:Аве брат"ми ко ша заграждамеМай някой си е купил местенце за виличка
![]()
Преди година някъде.От една страна е голяма инвестиция,свързана със сериозни разходи,от друга смятам,че си струва за всяка стотинка,която съм дал.Колега Заро,имам подготвителна работа.Трябва да закарам коловете и мрежата.Искам малко поне да се стопли.Става въпрос за 30-тина кола.Притеснява ме и това,че имота ми е на 200км. от София(Средна гора,до Чирпан).Иначе ще те имам предвид,като поомекне времето и ако не намеря някой местен да свършим работа.Засега само разпитвам/размислям за варианти/идеи,за да избера най-удачното.Поздрави!
имам такива ръчни свредла с които може да направим дупките! телефона ми го имаш

Върни се в “ОФФ-Топик - други”