Тази вечер по BTV дадоха един сладур(болен от редка болест ) който иска да има компютър ама няма защото родителите нямат пари .......
Нещо ми трепна в гърдите и още ме души
аз имам комп. или почти всичко без хард и памет ......
който може да помогне за сглобяването да помага
момчето се намира във Варна нека членовете на форума от Варна да съдействат за получаването
Вече останових връзка с BTV и скоро ще имам кординатите на момчето
аз казах ХАУ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kokobul
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
Последна промяна от kokobul на Вто 18 дек 2007 22:48, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз съм за идеята да съберем по някой лев.. по 10 лв да съберем който има желание ще му вземем читава машинка нова с гаранция от магазин във варна.. това пак ще е жест..
Аз иначе имам хардове по 5-10 и разни други работи но не знам колко ще работят.. какъв ще е смисъла да му направим пс от стари части ако не може да играе нови игри..
30 човека х 10 лв са 300 лв,клуба също може да даде някой лев от това което се е събрало от гориво (ако разбирасе има възможност ... да се гласува там от членовете или както си му е реда)
Аз иначе имам хардове по 5-10 и разни други работи но не знам колко ще работят.. какъв ще е смисъла да му направим пс от стари части ако не може да играе нови игри..
30 човека х 10 лв са 300 лв,клуба също може да даде някой лев от това което се е събрало от гориво (ако разбирасе има възможност ... да се гласува там от членовете или както си му е реда)
Върни се в “ОФФ-Топик - други”