На дърти години се вдетених, нужда от малко съвети

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

На дърти години се вдетених, нужда от малко съвети

Мнениеот rosy » Чет 17 яну 2008 13:44

Незнам кво ми стана, но мисля да пробвам с около 20-годишно закъснение дали ще се получи любов от пръв поглед между мен и геймърството :lol: За целта мисля да вържа 32-инчовия ми LCD LG със следното нещо:
Конзола Xbox 360 с HDMI порт
20gb хард диск
Безжичен контролер
Компонентен кабел
Кабел за връзка с интернет
Безжичен Headset (слушалка с микрофон)

Няколко въпроса имам към разбирачите. Нужно ли е да взимам HDMI кабел за да ги вържа двете устройства? И второ, тоя пакет на Xbox-а бил от новите с някаво DVD Хитачи което не можело да се флашва, хаква или както е там терминологията. Демек трябва само оригинални игри да купувам. Това така ли е :roll:

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Чет 17 яну 2008 14:08

Най-вероятно с конзолата няма HDMI кабел - проверяваш на място в магазина и ако наистина няма си вземаш.

За флашването - доколкото съм чел - всичко се флашва, ама не мога да го гарантирам. В общи линии - не се отказвай само заради това - граби пък после ще му мислим.

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Чет 17 яну 2008 14:47

http://www.bushona.com/
Тук поразпитай.Фирмата е в София.

Потребителски аватар
kickd0wn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kickd0wn » Чет 17 яну 2008 14:51

А мислил ли си за Wii ?

Micorosft са изключително алчни и нахални според мен, всеки един компонент при отделно закупуване струва около 100 лв. Отдавна съм им казал къде да си наврат конзолата. А относно флашването трябва да провериш, има три варианта на DVD-то и последният наистина не се флашва.

Тук можеш да прочетеш всичко необходимо за всяка конзола: http://forums.afterdawn.com/group_view.cfm/24

Ако имаш питания за Wii, PS2 и PSP давай на лични.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Чет 17 яну 2008 19:29

kickd0wn написа:А мислил ли си за Wii ?

Това е истината :idea:

Взимаш си една конзола с 4 джойстика, които са с вградени жироскопи и управлението на играта става като ръкомахаш с тях, супер яко е. Приемрно тенис, голф, бокс - просто са много по-реалистични, а и се движиш, не само да играеш пред телевизора :)

А ако си купиш и една китарка за Gitar Hero 3 - няма такъв фън, да посвириш малко Metallica на гостите си :)

П.П. Четири джойстика ти трябват, за да можеш примерно да играете бокс двама човека един срещу друг :wink:

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Чет 17 яну 2008 19:32

абе истината засега си е ps2, и аз си имам такова , графиката не става, ама за едно мачле виртуално бива :lol:
нов ексбокс с тия цени на игрите, или флашване и тем подобни работи са рискови. ако няма чип не струва според мене, пък и 5 кинта за 8гб двд не ми се дават :lol:
аа като се замисля на харда могат ли да се записват игрите за да не се хаби двд? че съм имал досег с тая джаджа само веднъж :roll:

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Чет 17 яну 2008 20:30

Ако си направите сметка колко ви излиза един WiiMote + Nunchuk ще ви се изправят космите на задника. 100 лева за WiiMote-а и 45 за Nunchuk-a. Демек 450 лева отгоре на конзолата за да я окомплектовате за яка парти игра.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”