С какво се чисти засъхнало полиуретановo(PU) лепило?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
С какво се чисти засъхнало полиуретановo(PU) лепило?
Колеги някой знае ли с какво се чисти засъхнало полиуретаново (PU) лепило?От онова дето е в едни салами и се нанася с пистолет за силикон.Питам защото си залепих лайстните на вратите,но сега ми се налага да махна едната да я изчистя и да я залепя на друга врата.
Последна промяна от Каспър на Нед 13 дек 2009 16:52, променено общо 3 пъти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: С какво се чисти засъхнал полиуретанов(PU) силикон?
Каспър написа:Колеги някой знае ли с какво се чисти засъхнал полиуретанов (PU) силикон?Питам защото си залепих лайстните на вратите,но сега ми се налага да махна едната да я изчистя и да я залепя на друга врата.
Такова чудо PU силикон не съществува.! Иначе да го махнеш е почити невъзможно. Пробвай с Разредител или PU чистител на пистолет за PU пяна , но гаранция няма .
УСПЕХ!
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Re: С какво се чисти засъхнал полиуретанов(PU) силикон?
green man написа:Каспър написа:Колеги някой знае ли с какво се чисти засъхнал полиуретанов (PU) силикон?Питам защото си залепих лайстните на вратите,но сега ми се налага да махна едната да я изчистя и да я залепя на друга врата.
Такова чудо PU силикон не съществува.! Иначе да го махнеш е почити невъзможно. Пробвай с Разредител или PU чистител на пистолет за PU пяна , но гаранция няма .
УСПЕХ!
Не че нещо ама с нищо.Пробвай да изрежеш,с ножче ПУ-то,с макетно ножче...Е как си решил с ПУ да лепиш лайсна?Санитарния силикон същата работа върши.
- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
Последна промяна от тръба на Съб 19 яну 2008 16:26, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”