Инспириран, опа въодушевен от скорошните събития относно сметище София реших да направя следната анкетка - "Кога ще тръгне чумата?". Приемам и залагания.
На всички са ни неприятни боклуците, моля слагайте ги в найлонови чували - аз така правя - чумата може тръгне по-късно.
За софиянски както се казва РЕСПЕКТ Предлагам да се спасяваме в някой друг град където няма боклуци. Засега имам оферта от Пловдив, но по-ми се ходи при Плевенчани
Два боклука се срещат в София и единият казва на другия:
-К'во става, никъде не ни искат вече?
-Аз идвам от парламента и там всичко е пълно.
-Хайде към общината, чух че там се е освободило едно място.
Пресни пресни новини - тази нощ са били установени 9 случая на дезинтерия в София... Запасявайте се с храна, мийите си ръцете постоянно, не излизайте от вкъщи и се преместете на по-висок етаж, ако мислите да проветрявате.
Ден 6-ти... Очаквайте включване на ден 7-ми . Съвета към съфорумците е да гледат "Война на световете" или "Последния ден" възможно най-скоро. Mr Green Fun
дизентерияяяяяяя
е браво бе да ви таковам таковата, какво ще правим ние с малките даце ааааааааа
имаше в нет-а призив всеки да си вземе по една торба с боклук и да я хвърли на ул. "Москавска" № 33 в гр. София, знаете там кое се намира
д...ба и прощляците прости
много се изнервих
Пичага имам 1 мизерна вила на панчарево, ще спасим детенцето ако се наложи.
Съжалявам за тона в по-горните изказвания, но ситуацията вярно е почти критична... а ако буклуците останат още 1 седмица... или стане жега...
Почти съм сигурен, че скоро ще горят кофи.
Добре че моя квартал го изчистиха последен и положението още не е толкова трагично,но като слезнах днес до центъра направо ужас. Софиянски много тънко се измъкна и отиде в парламента където има имиюунитет и никой няма да го закача.