информация за хотел в банско
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
информация за хотел в банско
здравейте колеги,смятам да ходя в банско и търся симпатично хотелче.препоръчайте някое,но да е изпробвано/до 100лв.стаята 

- sasho_mf
- Автомобил: Toyota Corolla Verso
- Двигател:
Здравей колега ,
Аз съм голям фен на Банско и ходя често там да карам ски .Давам ти адреса на една фамилна къща ,която по нищо не се различава от хотел и то със всички удобства а и цените са доста прилични ,но по спомени са около 20лв на легло -миналия сезон.Аз съм ходил в нея три пъти и съм супер доволен.Последния път бях на третия етаж и от там се разкрива страхотна гледка към връх Тодорка и Вихрен.
Ето адреса- Фамилна къща Пидови,ул."Св.Климент Охридски"№5
тел.088/68-16-674 ,088/82-29-919 ,0749/8-39-50
Аз съм голям фен на Банско и ходя често там да карам ски .Давам ти адреса на една фамилна къща ,която по нищо не се различава от хотел и то със всички удобства а и цените са доста прилични ,но по спомени са около 20лв на легло -миналия сезон.Аз съм ходил в нея три пъти и съм супер доволен.Последния път бях на третия етаж и от там се разкрива страхотна гледка към връх Тодорка и Вихрен.
Ето адреса- Фамилна къща Пидови,ул."Св.Климент Охридски"№5
тел.088/68-16-674 ,088/82-29-919 ,0749/8-39-50
- Genadi75
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.kadiata-bansko.com/ колега този адрес го намерих днес не съм ходил в това хотелче но изглежда страхотно за парите които искат...особенно апартамените с камината дано съм бил полезен ако отидеш в тоз хотел после дай отзиви за него как е
- Viktor_99
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: информация за хотел в банско
rr написа:здравейте колеги,смятам да ходя в банско и търся симпатично хотелче.препоръчайте някое,но да е изпробвано/до 100лв.стаята
ВИЛА РОКА!!! Това е истината пич

Върни се в “ОФФ-Топик - други”