Дадоха ми въпросната щайга- HP Compaq nx6110 в службата.
Мога ли да му сложа малко повече РАМ,че сегашната 256 меги му е малко,с XP professional e.
Колко под ягодите струва една нова батерия за тоз чудо,че сегашната изобщо я няма,или е толкова скъпа,че изобщо да не питам?
Стар лаптоп въпрос (HP Compaq nx6110)?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kikata
- Автомобил: vw passat b6
- Двигател:
- Контакти:
Re: Стар лаптоп въпрос (HP Compaq nx6110)?
andro_ написа:Дадоха ми въпросната щайга- HP Compaq nx6110 в службата.
Мога ли да му сложа малко повече РАМ,че сегашната 256 меги му е малко,с XP professional e.
Колко под ягодите струва една нова батерия за тоз чудо,че сегашната изобщо я няма,или е толкова скъпа,че изобщо да не питам?

Колега ако става въпрос за тази машинка от отгоре,провери какъв е типа на рама първо и колко може да се потдържа като макс.После отзаде трябва да има две капачета едно за харда и другото за рама(поне така е на моя) и проверяваш слотовете,абе направо си вземи 2x512 и тва е!!!

- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
Паметта ди е DDR, има я на много места. Последно като ми трябваше 512МВ беше около 30$. Има фирми, които рециклират батерии за 100-на лева, и такива които продават нови за много малко повече пари. Ако ти е интересно подсети ме в понеделник да проверя за рам и батерия...да не си говорим празни приказки.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Офф,ми де да знам каква е,трябва да го разпарчетосвам.Евентуално утре,че сега е вече късно и съм на 2-3 бири.Ще напиша какво-що.По принцип Стемо ни е доставчик на компютрите,но този специално отдавна е извънгаранционен и предвид на тоеа,че по-хубав няма да видя скоро,трябва да помисля дали да вложа някой лев в в него,че си вадя хляба с помощта му.Засега благодаря за отговорите
.

- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
radotom написа:Мммдааммм... Ако е SDRAM паметта - и аз издирвам от бая време още една 256-ца, ама нЕма!
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=75675
Тука един младеж продава нещо.Дали няма да ти свърши работа?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Plumber написа:radotom написа:Мммдааммм... Ако е SDRAM паметта - и аз издирвам от бая време още една 256-ца, ама нЕма!
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=75675
Тука един младеж продава нещо.Дали няма да ти свърши работа?
Едва ли

Не е уточнил, но предполагам, това означава, че е за насолно РС...
На мен ми трябва за Топчо...
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
DDR400 SODIMM трябва да е паметта. Лошото е, че повечето HP-та са капризни и е хубаво преди да купиш, да занесеш лаптопа във фирмата то която ще взимаш и да го тестват на място, ако не стане - да сменят с друга марка...
За батерия направо забрави, поне за оригинална - нова започва от 400 лева нагоре, като съм виждал и за тузарските им модели по 700 лева
Ако намериш не-оригинална, би трябвало да струва между 100 и 150 лева
За батерия направо забрави, поне за оригинална - нова започва от 400 лева нагоре, като съм виждал и за тузарските им модели по 700 лева

Ако намериш не-оригинална, би трябвало да струва между 100 и 150 лева

- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Батерия:
Нормална
Нормална опционална
Опцинална с висок капацитет
Транспорт до БГ е някъде към 15-20 евро.
Нормална
Нормална опционална
Опцинална с висок капацитет
Транспорт до БГ е някъде към 15-20 евро.
- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
andro_ написа:Офф,ми де да знам каква е,трябва да го разпарчетосвам.Евентуално утре,че сега е вече късно и съм на 2-3 бири.Ще напиша какво-що.По принцип Стемо ни е доставчик на компютрите,но този специално отдавна е извънгаранционен и предвид на тоеа,че по-хубав няма да видя скоро,трябва да помисля дали да вложа някой лев в в него,че си вадя хляба с помощта му.Засега благодаря за отговорите.
Това, което съм намерила днес е 512МВ за 70 лева PC2700, 256МВ PC2100 за 50 лева. В понеделник пак ще търся...ще ти кажа и за батерия.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”