Моля за информация за БЧК...Решено
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Моля за информация за БЧК...Решено
...
Последна промяна от Nafta на Съб 26 яну 2008 19:03, променено общо 4 пъти.
-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Моля за информация за БЧК(Питане и към Vizor)
vw_golf_2_dsl написа:Нямам книжка, не съм почнал курсовете, ама един приятел ще трябва да се записва, защото е задължително.Въпроса ми е : може ли да се запиша да изкарам курса по пътва помощ, без да съм минал изпитите, ще ми важи ли за после, и ще има ли някакъв проблем, ако го направя така?
Може да го караш и го КАРАЙ ПО БЪРЗО ЗАЩОТО ЗАРАДИ ТФА БЧК КНИЖКАТА МИ СЕ ЗАБАВИ С 2 СЕДМИЦИ ... а за БЧК по 134556567 всеки ден в бюрото на дондуков се записват... 20-25лв беше 4 часа седиш там за 1 картонче което ти трябва за КАТ

-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Тамън идвам на работа.. съжалявам че не съм прочел по-рано..
дали ще го изкараш сега или после няма никакво значение.. там документ за курс не ти искат
записваш се .. гледаш глупаво 4-5 часа .. пускаш някой майтап че иначе обикновенно всичките са супер спекли.. взимаш си лихчето .. и си биеш шута
ако случайно го изкараш примерно в софия.. а искаш да си изкараш книжката във варна.. ще трябва да си изкараш копие което да ти го заверят... и тогава.. с оригинала неможеш
мене ме записаха много ама много бързичко след като преди това им се обадих
дали ще го изкараш сега или после няма никакво значение.. там документ за курс не ти искат
записваш се .. гледаш глупаво 4-5 часа .. пускаш някой майтап че иначе обикновенно всичките са супер спекли.. взимаш си лихчето .. и си биеш шута

ако случайно го изкараш примерно в софия.. а искаш да си изкараш книжката във варна.. ще трябва да си изкараш копие което да ти го заверят... и тогава.. с оригинала неможеш
Junior написа:Може да го караш и го КАРАЙ ПО БЪРЗО ЗАЩОТО ЗАРАДИ ТФА БЧК КНИЖКАТА МИ СЕ ЗАБАВИ С 2 СЕДМИЦИ ... а за БЧК по 134556567 всеки ден в бюрото на дондуков се записват... 20-25лв беше 4 часа седиш там за 1 картонче което ти трябва за КАТта успех !!! и побързай !
мене ме записаха много ама много бързичко след като преди това им се обадих

- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
Re: Моля за информация за БЧК...Нов въпрос
да можешvw_golf_2_dsl написа:Нямам книжка, не съм почнал курсовете, ама един приятел ще трябва да се записва, защото е задължително.Въпроса ми е : може ли да се запиша да изкарам курса по пътва помощ, без да съм минал изпитите, ще ми важи ли за после, и ще има ли някакъв проблем, ако го направя така?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”