Дебитна карта
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
Дебитна карта
Значи налага ми се да си извадя дебитна карта,ама незнам от коя банка,та да питам има ли значение от коя ще е най-добре и ако има кажете от коя ще е най-дорбе.Имало някакви такси за теглене,превод и т.н.т. коя ще е най-удачно 

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Re: Дебитна карта
sick_fuck написа:Значи налага ми се да си извадя дебитна карта,ама незнам от коя банка,та да питам има ли значение от коя ще е най-добре и ако има кажете от коя ще е най-дорбе.Имало някакви такси за теглене,превод и т.н.т. коя ще е най-удачно
Аз мисля без значение от коя и да е от големите банки,аз имам от банката в която фирмата ми превежда заплатата така че честно казано въобще неми пука от коя банка ще е важно е да има нещо вътре

- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дебитна карта
sick_fuck написа:Значи налага ми се да си извадя дебитна карта,ама незнам от коя банка,та да питам има ли значение от коя ще е най-добре и ако има кажете от коя ще е най-дорбе.Имало някакви такси за теглене,превод и т.н.т. коя ще е най-удачно
Allianz твърдо!
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
musura написа:Всяка една, без Първа инвестиционна... не им работят картите с epay до колкото чувам... а това си е голям проблем

- Божков
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:Всяка една, без Първа инвестиционна... не им работят картите с epay до колкото чувам... а това си е голям проблем
Напълно си неосведомен. Аз бих препоръчал точно ПИБ. Картите им работят с epay. За разлика от тях на доста други банки не работят. Относно ПроКредит ще кажа - отвсякъде, само не и от тях. Веднъж им чух дивите такси за други видове услуги и в близките няколко години нямам никакво намерение да ги смятам за съществуваща банка.
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
pakumba написа:прокредит. ако си до 26 год няма НИКАКВИ такси, нито годишни, нито при теглене, единствената банка, кочто работи до 19 часа, а събота и неделя до 16 часа/ за неделя не съм сигурен, но за събота е 100%
Еи сега разглеждам и сайта им нямам 26 и това ще е банката май май мерси за отговорите

Върни се в “ОФФ-Топик - други”