седя си аз в къщи и тамън са приготвям да ходя на село.звъни ми другия телефон който го знаят много малко души.ето как протече разговора:(А-за моите думи;Б-за другия ;В-за уж третия;
телефона звъни:
А-ало
Б-добър ден 0897хххххх номер ли е?
А-да
Б-от кой град сте?
А-от бургас
Б-аз се обаждам от централния офис на германос в софия.вие попаднахте при нас(по незнам и аз какъв начин при положение че не съм участвал в никви томболи и глупости но както и да е)и печелите цветен телевизор и 500лв награда.
А-ми мерси
Б-сега се обадете на 0894хххххх и търсете Станчо Добрев и той ше ви обясни.
званя, званя,званя-никой.ве4е тръгнах към село и минавам през центъра да се отбия в германос да видя за ко стаа въпрос.обаче о изненада германос не работи в неделя. званя пак на същия 4овек дет ми се обади
А-абе брато защо твоя човек не дига
Б-не дига ,как така
А-ами така
Б-чакай пробвай пак
затварям аз и званя оп веднага дигна--защо ли толко си приличаха двата гласа??
А-ало,Станчо Добрев ли е?
В-да защо
А-ми тука ми се обади ваш колега че съм печелил неква награда.
В-да,я си кажете номера да проверя в компютъра
А-0897хххххх
В-да вярно е печелите.обаче за да си получите наградата трябва да заплатите 50лв такса за доставка(викам си -аха ясно).ще имате ли възможност
А-сигурно
В-обаче нашия шеф ни е забранил да зимаме пари на ръка за това ще трябва да си купите ваучер на глобул от 50лв и да ми се обадите.
А-добре
и затворих.стана ми напълно ясно за ко стаа въпрос ама пак се обадих за още няколко въпроса.званя му пак:
А-ало.абе кат си зема ваучера ко да прая?да си го заредя и да се обадя,или да го дам на човека с камиона при доставката.
В-НЕ НЕ НЕ НЕ НЯМА ДА СИ ГО ЗАРЕЖДАШ.кат го земеш ше ми се обадиш да ми кажеш номера да си покрием ние разходите.
А-ахаа ясноо
В-до колко ше ми се обадите.
А- ми незнам 15-20мин.
затворих и си тръгнах към село без да се замислям да му звънна пък камоли за ваучери-се пак не сея доматите на асвалта
след 10мин ми звани тоя:
В-ало
А-да
В-ко стана с ваучера
А-аа немам пари.аз ходих до германос за ваучер ама не пък и те нямаха толко голям(надявах се да се усети че не му минава номера и да затвори ама той се оказа нагъл)
В-добре де ,хора от цялата страна си чакат наградите пък вие нямате 50лв
А-ми немам толко излишни пари.
В-ама как ше се откажете ли?
А-да
В-добре де поне 20лв намате ли?
А-абе немам излишни пари бе.
В-и ся се отказвате
А-да бе!!!
В-ми добре
затвори и край.то още отначало ми беше ясно че нещо не е наред.ама неска не ми остана време да ида до германос да се посмеем малко с пичовете.ма кат зе да издребнява за 20лв напрао ми стана смешно.ама ми беше неудобно че имаше други хора в колата иначе такива наредби щеше да земе с куфарите че чак баба му да забременее