Некой се е опитал да ми разбие колата .. :@

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
altanivan
Автомобил:
Двигател:

Некой се е опитал да ми разбие колата .. :@

Мнениеот altanivan » Сря 30 яну 2008 16:09

Ставам днес сутринта и гледам,от лявата страна на пасата под самите дръжки имаше дупки.Но явно не е успял да я отвори само е огънал отдолу ламарината,или е бил много тъп да не я отвори или се е пуснала алармата и е избягал!Нема нищо което да липсва по колата..!
Така че колеги пазете си колитe... :banghead: :director :fight:

Много зачестиха кражбите :laser :077:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 30 яну 2008 16:11

че защо е огъвал след като тия коли се отключват с ключ съвсем лесно от ключалките :lol: ??? тоя е бил аматьор

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Сря 30 яну 2008 16:16

Какво може да очакваме вече всеки ден когато вляза виждам тема за открадната кола,опит за крадене,катастрофи.. :x :x :x :x
Съжелявам колега добре,че не я е отворил този простак който ида е бил
Да *ба *амка им мрусна..
Пожелвам си да видя един такъв да работи по моята кола или на някой друг... :061: :061: :061:

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Сря 30 яну 2008 16:18

и при мен е така от дясно ми бяха пробили ламарината
викам си абе дееба майка им , що не си го отключихте

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Сря 30 яну 2008 16:27

Опити да ми отворят колата сигурно е имало много, то в повечето случаи не можеш да разбереш. Само един път разбрах, когато някой е напъвал дясната ключалка, а тя и с ключ не се отваря, така я купих. :lol: Голем зор е бил...

altanivan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот altanivan » Сря 30 яну 2008 16:27

dude написа:и при мен е така от дясно ми бяха пробили ламарината
викам си абе дееба майка им , що не си го отключихте

Да само беше огъната ламарината под дръжката точно..толко ли е било трудно само да дръпнат лочето и то веднага се отваря вратата...май е бил доста аматъор!И то на 2 от дръжките...сега ссамо ми стои изкривено и грозно... :@

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Сря 30 яну 2008 16:30

stanko_g написа:Какво може да очакваме вече всеки ден когато вляза виждам тема за открадната кола,опит за крадене,катастрофи.. :x :x :x :x
Съжелявам колега добре,че не я е отворил този простак който ида е бил
Да *ба *амка им мрусна..
Пожелвам си да видя един такъв да работи по моята кола или на някой друг... :061: :061: :061:

Неизбежно е колега! 18 000 + потребители.... Най-големия авто форум в Булгария. Тука ако не засичаме такива теми, къде?

Лошото е все пак че са доста чести сравнение с броя на потребителите и броя на возилата в България като цяло..... Това ако послужи за една малка извадка за това какво се случва в страната... То излиза, че войната по пътищата бледнее пред тази между собственици и апаши...

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Сря 30 яну 2008 16:33

Lizard написа:Неизбежно е колега! 18 000 + потребители.... Най-големия авто форум в Булгария. Тука ако не засичаме такива теми къде?

Лошото е все пак че са доста чести сравнение с броя на потребителите и броя на возилата в България като цяло..... Това ако послужи за една малка извадка за това какво се случва странта... То излиза, че войната по пътищата бледнее пред тази между собственици и апаши...

Бе тва е по-скоро щото всеки пети кара Голф, а частите са по-малко от Голфовете и се въртят. В другите форуми няма толкоз оплаквания. :lol:

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Сря 30 яну 2008 16:42

dermeister написа:
Lizard написа:Неизбежно е колега! 18 000 + потребители.... Най-големия авто форум в Булгария. Тука ако не засичаме такива теми къде?

Лошото е все пак че са доста чести сравнение с броя на потребителите и броя на возилата в България като цяло..... Това ако послужи за една малка извадка за това какво се случва странта... То излиза, че войната по пътищата бледнее пред тази между собственици и апаши...

Бе тва е по-скоро щото всеки пети кара Голф, а частите са по-малко от Голфовете и се въртят. В другите форуми няма толкоз оплаквания. :lol:

ще извиняваш ама и аз следя други авто форуми и там максимум 100 тина човека редони я пишат я не.

П.П. тунинг форума не го слагам като авто форум, той е детска градина там....

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

:))

Мнениеот Perso » Сря 30 яну 2008 16:43

Тея теми, модераторите трябва да ги препращат автоматично към пресцентъра на мвр!
Хубаво, на един са му откаднали колата на друг чистачките на трети нещо друго, като ви е криво продайте си колите и спете спокойно!
Да пишете и да се оплаквате се едно - резултат никакъв, живеем в бълхария все пак :lol:

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Сря 30 яну 2008 16:44

Lizard написа:ще извиняваш ама и аз следя други авто форуми и там максимум 100 тина човека редони я пишат я не.

П.П. тунинг форума не го слагам като авто форум, той е детска градина там....

Извинен си, аз не ти споря, че тука има най-много хора.... :shock Кво ме захапа. Малко хумор се опитах да вкарам. Иначе в останалите форуми има по-малко активни потребители, но и там си има действие. Влез в някой и отдолу виж колко в момента са онлайн например. :)

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Re: :))

Мнениеот jetttlii » Сря 30 яну 2008 19:07

Perso написа:Тея теми, модераторите трябва да ги препращат автоматично към пресцентъра на мвр!
Хубаво, на един са му откаднали колата на друг чистачките на трети нещо друго, като ви е криво продайте си колите и спете спокойно!
Да пишете и да се оплаквате се едно - резултат никакъв, живеем в бълхария все пак :lol:
Не си прав... дай като живеем в БъЛгария да оставиме колите отключени с надпис " вземи си каквото ти трябва" :evil: а резултат има, предопреждават се хората да внимават къде спират, дали заключват колата и т.н.
И какво ако окрадът твоята кола няма да се ядосваш ли? Ще си кажеш здраве да е нали съм в БГ :shock :shock :shock това не го вярвам

Потребителски аватар
Kartala
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kartala » Сря 30 яну 2008 19:10

хубаво да не видят крадливите боклуци :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

jetttlii

Мнениеот Perso » Сря 30 яну 2008 22:09

:)
Направо ще си изям чорапите от мъка!
Никога не съм робувал на купчина ламарина а и не смятам да го правя.

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Re: jetttlii

Мнениеот martineli » Сря 30 яну 2008 22:18

Perso написа::)
Направо ще си изям чорапите от мъка!
Никога не съм робувал на купчина ламарина а и не смятам да го правя.

никой не приказва за робуване брат.просто така да се каже ти се обажда тъпото.чувството че си ограбен е кофти.поне за мен е така.моята голфетка са и крали гуми и касетофон(дет само радиото му работеше).просто ми стаа тъпо.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”