Така че колеги пазете си колитe...

Много зачестиха кражбите

dude написа:и при мен е така от дясно ми бяха пробили ламарината
викам си абе дееба майка им , що не си го отключихте
stanko_g написа:Какво може да очакваме вече всеки ден когато вляза виждам тема за открадната кола,опит за крадене,катастрофи..![]()
![]()
![]()
![]()
Съжелявам колега добре,че не я е отворил този простак който ида е бил
Да *ба *амка им мрусна..
Пожелвам си да видя един такъв да работи по моята кола или на някой друг...![]()
![]()
Lizard написа:Неизбежно е колега! 18 000 + потребители.... Най-големия авто форум в Булгария. Тука ако не засичаме такива теми къде?
Лошото е все пак че са доста чести сравнение с броя на потребителите и броя на возилата в България като цяло..... Това ако послужи за една малка извадка за това какво се случва странта... То излиза, че войната по пътищата бледнее пред тази между собственици и апаши...
dermeister написа:Lizard написа:Неизбежно е колега! 18 000 + потребители.... Най-големия авто форум в Булгария. Тука ако не засичаме такива теми къде?
Лошото е все пак че са доста чести сравнение с броя на потребителите и броя на возилата в България като цяло..... Това ако послужи за една малка извадка за това какво се случва странта... То излиза, че войната по пътищата бледнее пред тази между собственици и апаши...
Бе тва е по-скоро щото всеки пети кара Голф, а частите са по-малко от Голфовете и се въртят. В другите форуми няма толкоз оплаквания.
Lizard написа:ще извиняваш ама и аз следя други авто форуми и там максимум 100 тина човека редони я пишат я не.
П.П. тунинг форума не го слагам като авто форум, той е детска градина там....
Не си прав... дай като живеем в БъЛгария да оставиме колите отключени с надпис " вземи си каквото ти трябва"Perso написа:Тея теми, модераторите трябва да ги препращат автоматично към пресцентъра на мвр!
Хубаво, на един са му откаднали колата на друг чистачките на трети нещо друго, като ви е криво продайте си колите и спете спокойно!
Да пишете и да се оплаквате се едно - резултат никакъв, живеем в бълхария все пак
Perso написа::)
Направо ще си изям чорапите от мъка!
Никога не съм робувал на купчина ламарина а и не смятам да го правя.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта