Скапани съседи...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Скапани съседи...

Мнениеот groznika » Вто 05 фев 2008 19:24

Колеги, искам да ви се пожалвам малко...
Имам си едно съседче (живее сградата срещу мен) което всеки ден ме изумява с поредната простотия! Лятото няма заспиване защото по цяла нощ думкат басите на някакъв малоумен рап, отворя ли си прозореца, вместо да се охлаждам мога да се надрусам от облаците марихуанен дим които бълват на талази по цялата улица... Келемето кара някакъв опел и го кара все едно е Шуми. Чудя се кога ще ми съдере и мойта колица която паркирам под прозореца му. За съжаление на уличката на която живея паркоместата са силно ограничени. Обикновено успявам привечерт да се намърдам или под неговия прозорец или под този на майка му. Това са единствените места където мога да оставя колата и да ми е под око.
Преди няколко месеца ставайки за работа установих, че возилото ми е нечовешки оповръщано след поредния ненормален купон. От тогава се стремя да не паркирам точно под неговият джам. Лятото се събират некви лекенца и наркодилърчета пред тях и по цяла нощ ми се катерят по колата. Днес видях, че на друг мой съсед BMW-то също оповръщано след снощната тупа-лупа...

Изображение

Направо не издържам вече! Ако хвана и му сменя фасона е твърде вероятно да ми потрошат колата след това и ще трябва да го убивам.
Вече мисля да постъпя като някоя зла бабичка и да почна да му викам ченгета при всеки удобен момент... (проблемът с колата остава)
Направо не знам вече... Иде лято и пак нема да се спи...

Потребителски аватар
npu3pak
Автомобил: VW Passat B6 4Motion
Двигател:

Мнениеот npu3pak » Вто 05 фев 2008 19:28

Баси гадното! Как успяват да стигнат до прозореца за да си свършат работата направо не знам... представям си в стаята какво е!

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Вто 05 фев 2008 19:31

Пич , колата на паркинг да кажем от утре . След това му фърли един бой на съседчето ти . Ако му е малко (то тва ще се разбере същия ден) викни полиция като се съберат дрогите пред тях . На следващия ден пак бой и пак полиция и така..... ако това стане пред моя блок ще прежаля 100-200-300 лева за паркинг за неустановено време , но наркоманчето нямаше да виреее дълго .

Потребителски аватар
ReCaRo`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ReCaRo` » Вто 05 фев 2008 19:31

бой яко викни 2-3 свидетеля да кажат че са ви нападнали (дрогирани) викни куките след тва пак бой и поне занимание ще си намериш :lol:

Потребителски аватар
jafara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jafara » Вто 05 фев 2008 19:31

Ами незнам как го търпиш ... хвани го и го бий ама гадно го набий ;)

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Вто 05 фев 2008 19:41

Най близкият платен паркинг е на 4-5 км от мястото където живея... Майката на лекето е съученичка на майка ми, а самото леке ми е отраснало в краката...
Ситуацията е доста тъпа. Принципно ми има респект и се съобразява като го предупредя да намали музиката, но парцалчетата които се тътрят с него вечно са насмъркани, носят газови пищаци и се мислят за негри на сред Бронкс. Ако слезна да ги шамаросвам не се знае какво може да се очаква от дрогирани идиоти...

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boi4eto » Вто 05 фев 2008 19:44

Не става с бой,ще стане по зле,първо опитай с полйцията,и ако няма резултат,Бой,Бой,и това е!

Потребителски аватар
Brembo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Brembo » Вто 05 фев 2008 19:47

groznika написа:Най близкият платен паркинг е на 4-5 км от мястото където живея... Майката на лекето е съученичка на майка ми, а самото леке ми е отраснало в краката...
Ситуацията е доста тъпа. Принципно ми има респект и се съобразява като го предупредя да намали музиката, но парцалчетата които се тътрят с него вечно са насмъркани, носят газови пищаци и се мислят за негри на сред Бронкс. Ако слезна да ги шамаросвам не се знае какво може да се очаква от дрогирани идиоти...
Според мен по-добре не се саморазправяй с бой,защото после не се знае какво ще стане :roll: Наркоманчетата са готови на всичко...Не можеш ли да говориш с майка му или със самия него?

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Вто 05 фев 2008 19:47

jafara написа:Ами незнам как го търпиш ... хвани го и го бий ама гадно го набий ;)
няма управия

Последна промяна от stoqn_g60 на Пет 01 яну 2010 21:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Cyberloner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cyberloner » Вто 05 фев 2008 19:53

я кажи ти дали от твоя прозорец има пряка видимост към звуковата система на въпросния дразнител пък ще го измислим :wink:

Потребителски аватар
groznika

Мнениеот groznika » Вто 05 фев 2008 19:56

Cyberloner написа:я кажи ти дали от твоя прозорец има пряка видимост към звуковата система на въпросния дразнител пък ще го измислим :wink:

Виждам му почти цялата стая. За съжаление не и колоните, инак да му ги бях надупчил вече с въздухарка :)

Ще го хвана да си полафя с него тея дни, но лошото е, че докато не му плесна поне един 120 килограмов плесник няма да ме вземе достатъчно на сериозно.

Потребителски аватар
Stiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stiks » Вто 05 фев 2008 19:59

пич говори с майка му и ако тя е стока ще ти помогне ако не полиция, ако и това не оправи нещата послушай 90% от колегите които изказаха мнение - бий и тва е (и едно каско за колата за всеки случай)

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 05 фев 2008 20:00

Имаш си сериозно главоболие :roll:

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Вто 05 фев 2008 20:07

Полиция ,ако не както казаха колата на паркинг или на друго близко място и анонимен камък в прозореца ,но първо говори с купонждията и ако се направи на важен знаеш какво да правиш :lol:

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Re: Скапани съседи...

Мнениеот kossel » Вто 05 фев 2008 20:08

groznika написа:Колеги, искам да ви се пожалвам малко...
Имам си едно съседче (живее сградата срещу мен) което всеки ден ме изумява с поредната простотия! Лятото няма заспиване защото по цяла нощ думкат басите на някакъв малоумен рап, отворя ли си прозореца, вместо да се охлаждам мога да се надрусам от облаците марихуанен дим които бълват на талази по цялата улица... Келемето кара някакъв опел и го кара все едно е Шуми. Чудя се кога ще ми съдере и мойта колица която паркирам под прозореца му. За съжаление на уличката на която живея паркоместата са силно ограничени. Обикновено успявам привечерт да се намърдам или под неговия прозорец или под този на майка му. Това са единствените места където мога да оставя колата и да ми е под око.
Преди няколко месеца ставайки за работа установих, че возилото ми е нечовешки оповръщано след поредния ненормален купон. От тогава се стремя да не паркирам точно под неговият джам. Лятото се събират некви лекенца и наркодилърчета пред тях и по цяла нощ ми се катерят по колата. Днес видях, че на друг мой съсед BMW-то също оповръщано след снощната тупа-лупа...

Изображение

Направо не издържам вече! Ако хвана и му сменя фасона е твърде вероятно да ми потрошат колата след това и ще трябва да го убивам.
Вече мисля да постъпя като някоя зла бабичка и да почна да му викам ченгета при всеки удобен момент... (проблемът с колата остава)
Направо не знам вече... Иде лято и пак нема да се спи...

май сме съседи и тук има такова келеме :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”