Имам си едно съседче (живее сградата срещу мен) което всеки ден ме изумява с поредната простотия! Лятото няма заспиване защото по цяла нощ думкат басите на някакъв малоумен рап, отворя ли си прозореца, вместо да се охлаждам мога да се надрусам от облаците марихуанен дим които бълват на талази по цялата улица... Келемето кара някакъв опел и го кара все едно е Шуми. Чудя се кога ще ми съдере и мойта колица която паркирам под прозореца му. За съжаление на уличката на която живея паркоместата са силно ограничени. Обикновено успявам привечерт да се намърдам или под неговия прозорец или под този на майка му. Това са единствените места където мога да оставя колата и да ми е под око.
Преди няколко месеца ставайки за работа установих, че возилото ми е нечовешки оповръщано след поредния ненормален купон. От тогава се стремя да не паркирам точно под неговият джам. Лятото се събират некви лекенца и наркодилърчета пред тях и по цяла нощ ми се катерят по колата. Днес видях, че на друг мой съсед BMW-то също оповръщано след снощната тупа-лупа...

Направо не издържам вече! Ако хвана и му сменя фасона е твърде вероятно да ми потрошат колата след това и ще трябва да го убивам.
Вече мисля да постъпя като някоя зла бабичка и да почна да му викам ченгета при всеки удобен момент... (проблемът с колата остава)
Направо не знам вече... Иде лято и пак нема да се спи...