Интересно ми е ква дейност извършват.
Защото днес минах покрай тях с превишена скорост(15км/ч) ,а те седяха в Нива(Лада) и гледаха, може ли да имат камера да снимат и в последствие да ми дойде снимка(акт) по пощата?
Военна полиция, какви са и с кво се занимават?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pichaga написа:преди се казваха комендантски-проверяваха основно за избягали войници
аз за кво имах 2 паспорта-единия в родната казарма, другия в мене

То нали се декларира, като влизаш и ако кажеш, че изгуден нещо той АУТО става невалиден. И като излезеш си вадиш нов.
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dobrinb написа:ANTOV_MS написа:те нямят радари
Напротив, виждал съм по Пловдивско на магистралата Военна полиция с радар, не знам какво засичаха де ...
В гранична зона Военна полиция, Жандармерия и МВР работят задружно.
Пр. Караме си ние задружно в 03.00 сутринта 4 човека в колата след Кирково близо до Гръцката граница ( какво сме правили е друг въпрос ). И едни буркани едни сирени и хоп ВП.
- Вън от колата какво правите тука ала бала след 2 мин. Патрулка проверка на шофера за Алкохол, проверка на документи на всички в колата.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Adnan написа:Pichaga написа:преди се казваха комендантски-проверяваха основно за избягали войници
аз за кво имах 2 паспорта-единия в родната казарма, другия в мене
![]()
Е как не ти ли го взеха от военните като влизаше в казамата ?
То нали се декларира, като влизаш и ако кажеш, че изгуден нещо той АУТО става невалиден. И като излезеш си вадиш нов.
ще те светна, щото вече е погасено по давност
преди да ме вкарат си извадих нов, като писах че е откраднат стария
като влязох дадох новия, стария в мене
като ме спрат давах стария, нямаше компове тогава, за да де проверят аджеба тоя паспорт къв е и е минавало тогава
91-92 година, имаше още служба и доста обикаляха по центъра особено събота и неделя и правиха проверки на съмнитеблни бледи младежи, по-късичко подстригани
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pichaga написа:преди да ме вкарат си извадих нов, като писах че е откраднат стария
като влязох дадох новия, стария в мене
като ме спрат давах стария, нямаше компове тогава, за да де проверят аджеба тоя паспорт къв е и е минавало тогава
91-92 година, имаше още служба и доста обикаляха по центъра особено събота и неделя и правиха проверки на съмнитеблни бледи младежи, по-късичко подстригани
Леле кви далавери само ето това да имаш акъл а не само да кълвеш математически формули по клавиатурата

scuba написа:Adnan написа:.. Е как не ти ли го взеха от военните като влизаше в казамата ?..
Моя го взеха и ВСЕКИ следобед ми го връщахаНа сутринта АЗ им го връщах на тях
Еххх връсакари. Аз бях в полка на "преебаните връскари"
Каква тема се отваря само Кой каде и какво си спомня от казармата. Скоро отиваме на ключодържателя.
-
- Автомобил:
- Двигател:
"преди се казваха комендантски"
Мамицата им, колко съм се крил от тях на времето!
И не само за избягали гледаха, за едно скъсано копче на униформата можеха в ареста да те набутат, да те спукат от бой и да ти лъснат кофата, че и за омачкана униформа. Гниди мръсни.
А при нас "парадните" униформи бяха на един мръсен вонящ куп в мазето - всеки си търсеше нещо дето горе-долу да става, и ходехме като изпаднали германци. И се налагаше като шпиони да се промъкваме зарад тези нещастни боклуци от ВП.
И днес след 20 години пак ги псувам до 10то коляно като видя тяхна кола. Абе "под фуражка акъл не вирее", а като събереш на едно място хем "военен" хем "полюцай" - просто трагедия става.
Мамицата им, колко съм се крил от тях на времето!
И не само за избягали гледаха, за едно скъсано копче на униформата можеха в ареста да те набутат, да те спукат от бой и да ти лъснат кофата, че и за омачкана униформа. Гниди мръсни.
А при нас "парадните" униформи бяха на един мръсен вонящ куп в мазето - всеки си търсеше нещо дето горе-долу да става, и ходехме като изпаднали германци. И се налагаше като шпиони да се промъкваме зарад тези нещастни боклуци от ВП.
И днес след 20 години пак ги псувам до 10то коляно като видя тяхна кола. Абе "под фуражка акъл не вирее", а като събереш на едно място хем "военен" хем "полюцай" - просто трагедия става.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”