Също така, ако има някакви опънсорс проекти... аз намерих разни ERP софтуери, но предпочитам ако има нещо изпитано да се ползва...
Благодаря предварително.
Dan4ote написа:dimitarpetrov написа:Мога да те свържа с фирма която разработва софтуер. Дай ми спецификация какво искаш и ще ги питам дали разработват такива неща
... и ако правят нещо специално за него, ще го съсипят от пари
musura написа:Dan4ote написа:dimitarpetrov написа:Мога да те свържа с фирма която разработва софтуер. Дай ми спецификация какво искаш и ще ги питам дали разработват такива неща
... и ако правят нещо специално за него, ще го съсипят от пари
Искам нещо готови и работещоВобще и не си помислям даже да ми правят специално за мен софтуер, като знам колко е на час надника на средно грамотен програмист
musura написа:Общо взето искам следните неща:
. Възможност за продажба на стока която не е налична в склада
. Работа с поне 3 валути
. Възможност за продажба с фактура или без
. Възможност една стока да присъства в склада с няколко цени
. Възможност за импортиране от Ексел на списъци със стоки
. Продажба, като процедурата да е подобна на следния цикъл - запитване от клиента; изготване на оферта; създаване на поръчка; асемблиране; плащане - като тук се разпечатват и съответните документи - оферти; проформа фактура; фактура или касова бележка...
. Следене история на изделието - кога е закупено, колко му е гаранцията, идвало ли е в сервиза; ако да - какво и от кой е правено по него
. Следене историята на плащанията на клиента - какво е купувал, какво е плащал и евентуално какво още има да плаща. Възможност за задаване на плащания тип "на изплащане" със съответните аларми, на датите на плащане.
. Сервизен модул - приемане на завяки за гаранционен/извънгаранционен ремонт със съответното издаване на протокол.
. Описание на извършените ремонтни работи - от кой техник и какви модули са сменени/ремонтирани и съответно калкулиране на стойността на цялостния ремонт
. Издаване на изделието на клиента, пак със съответните документи...
Принципно на този етап счетоводни и складови истории не ме интересуват. Това което най-много ми трябва съм го описал по-горе.
До сега съм намерил два продукта, този: http://gvsns.com/Gv_Download.asp и на Риласофт един, който все още не съм видял какво може, чакам отговор от тях.
@Dan4ote - ти си в този бранш, ще съм благодарен ако споделиш с какво работиш и дали си доволен от него
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: D1D00 и 26 госта