Препоръчайте мултифункционалка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Препоръчайте мултифункционалка
Колеги, чудя се каква мултифукционалка да си взема за малък офис. Искам да е с лазерен принтер, не е задължително цветен. Да има и копир, да може да печата визитни картички, и да има LAN интерфейс, евентувално и факс и тн... До около 500 лева, може и малко отгоре.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
HP LaserJet M1120n MFP - 419лв. с ДДС
Този Xerox изглежда примамлив, но там не съм в час с консумативите... Да каже някой колега, които ги продава.

Part NO: CC459A
Разделителна способност: 600 x 600 dpi (1200 dpi effective output)
Скорост на печат: Up to 19 ppm. First page out black: < 7 sec
Вградена памет: 32 MB (internal fixed) MB
Процесор: 230 MHz. Casaba B
Размер на хартията: A4, A5, A6, B5, postcards,
Входяща тава: sheets: 250, envelopes:60 to 163 g/m²
Интерфейс: 10/100Base-T Ethernet network port, Hi-Speed USB (compatible with USB 2.0 specifications)
Принтерски езици: Host-based
Тип печат: Monochrome Laser
Двустранен печат: Manual (driver support provided)
Копир: Up to 600 x 600 dpi, Up to 14 cpm, Reduce/enlarge 25 to 400%
Скенер: Flatbed. Colour scanning: Yes, Optical: Up to 1200 dpi, 24-bit
Този Xerox изглежда примамлив, но там не съм в час с консумативите... Да каже някой колега, които ги продава.
Последна промяна от musura на Вто 12 фев 2008 9:22, променено общо 1 път.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм доволен от Canon. Когато има за печатане съм правил по 2-3 пакета хартия на ден. Отделно пликове за писма по 50-100 бройки. Изводите ги оставям на вас.
Но не е мулти както ме посъветва колегата MamaMy.
Пък и като гледах тогава истинските мулти почваха от 1000 нагоре.
Другите някакви измислени само. 

- KingoftheROAD
- Контакти:
Благодаря за идеите колеги.
musura
- то аз тъкмо в НР се бях загледал. И ми препоръчаха това. Малко е по-скъпичко, но има всичко което ми трябва. За малък офис, предимно ченобели документи - печат или копиране, евентуално сканиране и разпознаване на текст. Натоварване неясно заега, но по-нататък може и да се позасили. На сайта пише - до 7000 копия на месец, това би трябвало да е предостатъчно.
П.П.За визитни картички и календари ще мислим за цветен лазерен принтер, но по-нататък.

П.П.За визитни картички и календари ще мислим за цветен лазерен принтер, но по-нататък.
- MamaMy
- Автомобил: Galaxy
- Двигател: AUY 2003г
На това ако му праскаш по 7000 копия на месец за една година все едно си си купил още две такива. То при нашите хубави хартии трудно издържа до 40000 за година, а пък ако и рециклираш касети където ти падне съвсем забрави. Очаквай проблеми със скенера и платното на печката. Може да си разпечаташ това ми мнение и да си го залепиш отдолу. Като се счупи да го прочетеш и да ми пишеш във форума.
ПП Ако наистина ти трябва нещо читаво и дребен клас си вземи Канон PC-D320. Това е вносителя. Само копир и принтер е, но е яко добиче с големи касети и евтин консуматив. Аз ще ти кажа и как да стане още по-евтин, пък ти ще почерпиш някога.
Важно!!! Каквото и устройство да си купите за USB, купете си от скъпите кабели към компютъра. Те са по-дебели, екранирани и имат две удебеления в двата края. След това ще ми благодарите.
ПП Ако наистина ти трябва нещо читаво и дребен клас си вземи Канон PC-D320. Това е вносителя. Само копир и принтер е, но е яко добиче с големи касети и евтин консуматив. Аз ще ти кажа и как да стане още по-евтин, пък ти ще почерпиш някога.
Важно!!! Каквото и устройство да си купите за USB, купете си от скъпите кабели към компютъра. Те са по-дебели, екранирани и имат две удебеления в двата края. След това ще ми благодарите.
- KingoftheROAD
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”