дайте съвет какво да правя

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
oicho
Автомобил:
Двигател:

дайте съвет какво да правя

Мнениеот oicho » Вто 12 фев 2008 1:27

1 време баща ми имаще фв джета 1987 1.8 механична инжекция ... един ден аз я карах ама малко я одарих.... щетите са : капак маска фарове мигачи десен калник радиатор и кутията за филтъраи предната греда която държи фарове и прочие..... та колеги въпроса ми към вас е кво да правя : да си я оправя или нещо друго и доло горе колко ще ми излезе ремонта

п.с. джет-лийй -то е в мн добро състояния като изключим удара и е на малко км няма 200 к двигатела също е мн мн запазен и мн добре работи

Потребителски аватар
Stefan 0201
Автомобил:
Двигател:

Re: дайте съвет какво да правя

Мнениеот Stefan 0201 » Вто 12 фев 2008 1:54

oicho написа:1 време баща ми имаще фв джета 1987 1.8 механична инжекция ... един ден аз я карах ама малко я одарих.... щетите са : капак маска фарове мигачи десен калник радиатор и кутията за филтъраи предната греда която държи фарове и прочие..... та колеги въпроса ми към вас е кво да правя : да си я оправя или нещо друго и доло горе колко ще ми излезе ремонта

п.с. джет-лийй -то е в мн добро състояния като изключим удара и е на малко км няма 200 к двигатела също е мн мн запазен и мн добре работи

Ако е на тези км.има много живот в колицата,та ако още си ти харесва,въстанови си я няма да коства мн.пари ако намериш евтин маистор ще е идеално.Колегите от форума ще ти набавят части на разумни цени и си готов :idea: :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”