Антикорупция
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
Кфо толкова 4удно има ... на мен ми е направило впе4атление,4е има провинциално градове, в които куките не взимат пари (пример е града в които аз живея) страх ги е хората се познават и т.н. 6е стане беля ... докато в София и други големи градове нямат тези проблеми,куките са по отворени и т.н. и си зимат не се страхуват толкова ...
А пък и трябва да се от4ита някаква деиност,да се сплашват гражданите ... може слу4ея просто да е сатворен ... и т.н.
А пък и трябва да се от4ита някаква деиност,да се сплашват гражданите ... може слу4ея просто да е сатворен ... и т.н.

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Re: !
Sachko написа:Кфо толкова 4удно има ... на мен ми е направило впе4атление,4е има провинциално градове, в които куките не взимат пари (пример е града в които аз живея) страх ги е хората се познават и т.н. 6е стане беля ... докато в София и други големи градове нямат тези проблеми,куките са по отворени и т.н. и си зимат не се страхуват толкова ...
Много си прав колега

Иначе винаги където и да ме спрат, все още минавам с 10лв

Върни се в “ОФФ-Топик - други”