Здравейте,
тези дни се разбра, че ми се отваря парашута към една ловна дружинка и съм много ентусиазиран. Първото, което се сетих съответно е избор на оръжие и съответно каса. Проблема е, че не разбирам почти нищо от ловно оръжие и затова моля за помощ. Порових се по оръжейни сайтове, и се насочих към ИЖ 27М - удобството е, че представителите на Ижовските заводи са в Пловдив. Какво мислите. Също така ще съм благодарен, ако някой сподели реда за вадене на разрешително - психо тестове и т.н.
Към колегите охотници - помощ за избор на ловно оръжие
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Към колегите охотници - помощ за избор на ловно оръжие
audiokick написа:Здравейте,
тези дни се разбра, че ми се отваря парашута към една ловна дружинка и съм много ентусиазиран. Първото, което се сетих съответно е избор на оръжие и съответно каса. Проблема е, че не разбирам почти нищо от ловно оръжие и затова моля за помощ. Порових се по оръжейни сайтове, и се насочих към ИЖ 27М - удобството е, че представителите на Ижовските заводи са в Пловдив. Какво мислите. Също така ще съм благодарен, ако някой сподели реда за вадене на разрешително - психо тестове и т.н.
честито

добре дошъл в нашето братство

реда за вадене съм го забравил....потърси с търсачката, в една тема бях писал преди време как беше реда....
а за пушката,това е сложен въпрос....и много индивидуален.
чувам че новите ижовки не са като старите...аз лично когато станах ловец си взех 2-ра употреба от познат много запазен Simson надцевка...и съм ного доволен от нея.1000 лв дадох но реалната цена на такава пушка е много повече.... според мен е по-добър вариант е да търсиш по села и паланки някоя запазена ижовка сделана в СССР или ТОЗ

важно е също така в какъв район ще ловуваш и на какъв дивеч....
като инфо е тук може да прочетеш в http://www.nalov.com/forum/index.php?ht ... com/forum/
питай още