вчера сепо детелината на цариградкско слизам към дружба и карам по-бавно защото возя чупливо в колата, на самата детелина тамън на включването с александър малинов долу тъмна тройка ГТИ с бедлуук и някакви опушени фарове ми свири, поглеждам някакът 25 годишен нещо ме псува, махам му нещо типа на кво искаш бе, и той дава яко газ минава пред мене и натиска спирачките да ме избута в бордюра пред моста. И кво да видя- стикер от старите на задното стъкло.
Страшен си бе колега, голям мъж сигурно си пред момичето. Честно ти казвам, ако ме беше вкарал в бордюра и бях счупил това , което возя, щях да те изхвърля с колата от моста.
Точно заради такива като теб ни мислят за селяци всичките голфаджии, и ако имаш поне малко достойнство, вземи и си махни стикера, че срамиш форума
П.С сега видях, че това момче- Косьо Прошев явно си избива редвоно комплексите на пътя
C 5020 - голям мъж си бе колега
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
И аз имам подобна случка с колега от форума. Карам бмв-то на един приятел и пред кино арена гледам от лявата ми страна ме изпреварва един голф. Видях стикера и му светнах с фаровете. Рега беше нещо от типа 26 бблябля.. 3-ка ГТИ-ка. След което точно пред кино арена започна да изпреварва все едно е купил преди малко Т.Александров. Минаваше между колите и сечеше пътя на всички. Може да бързаше колега ама ето заради такива като теб им е излязло име на голфаджийте
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH