Помощ за хард...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Помощ за хард...

Мнениеот BuGmaN » Пет 15 фев 2008 21:46

Харда е ExelStor модел J880S S/N K2CS0G2, причиних му по невнимание токов удар и отказа да тръгне, а вътре са първите снимки и клипове на едномесечния ми син :banghead: , надявам се да намеря електроника или в краен слчай да купя още един хард и да ползвам неговата, моля колеги, ако някой може да помага, важно ми е, черпя подобаващо, плащам си частите като поп :? ... :wink:

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Пет 15 фев 2008 22:14

Ами не съм запозант със този модел но...ако си имал късмет самите данни на харда да са ок..ще се възтановат но ще трябва да се сменя електрониката и т.н така аз бих ти препоръчал да отидеш на някои които разбира много от това що е хард и тои да смени чарколяците защото не съм сигурен че всеки сервиз ще са достатъчно кадърни да го оправят...подобен проблем имаше едно приятелче та във фирамата дето си е купил компа му казаха : аа..ма той не бачка дай ше ти дадеме нов...

Та Успех

Потребителски аватар
vesko_sr
Автомобил: vw passat b4
Двигател: ADZ 1995

Мнениеот vesko_sr » Пет 15 фев 2008 22:21

Някаде май бях чел че на цариградско има фирма която възстановява информация от повредени хардове но нищо повече непомня за съжаление :( .Опитай да потърсиш нещо.Успех!

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 15 фев 2008 23:03

Има на 7-ми километър в ЗИТ един пич който е спец по възстановяване на данни от HDD. Мога да му издиря координатите от колеги, ако си заинтересуван. Величко се казва човека.

Също така, други мои колеги в Сливен са но.1 в тази област, но удоволствието струва от 80 лева на горе, ако смяташ, че си струва - ето им координатите: http://hdd.etabg.com/

Трети вариант - да намериш същата платка и да стискаш палци, по механиката на диска да няма нищо опукано... което всъщност е много вероятно (да няма изгоряло).

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Вто 19 фев 2008 22:11

Айде колеги от компютърните компаний, няма ли някоя платка при вас :roll: ... :wink:

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Сря 20 фев 2008 9:45

ами става варианта със друга електроника, ама дали са живи данните е божа работа :roll:

Успех!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”