от 8:30 до 11:30 ме удариха два пъти!!!!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Малко_Направен
- Автомобил: Mercedes W203
- Двигател: 270 CDI
от 8:30 до 11:30 ме удариха два пъти!!!!!!
Ами колеги,какво да ви кажа,голяма къръщина днес.Първи тръгвам на работа,карам в еднопосочна улица,с предимство съм и и в последния момент виждам един засилен срещу мен,избегнах челен удар,но ми изкърти огледалото.После бях спрял пред автомивката в комплекса,в койтои работя и една жена излизайки с едно волво с80 не ми видя колата
,задра ми калника,бронята,но за щастие не ми счупи фара,от което съм много щастлив.Не виках КАТ.Огледалото го сглобявах до към 11:00ч,след втория удар проверих колко ми струват частите и жената си плати всичко.Не исках да викам КАТ,защото тя тъкмо беше изкарала колата от автокъщата срещу нас,нямаше никакви застраховки,данъци,номера и т.н.,стана ми кофти за нея,представям си как щях да се ччувствам аз.Разбрахме се и това е.Ама въпреки всичко ми дойде в повечко!!!!

- Малко_Направен
Бате имай предвид,че тя е с парктроник,удря ми колата,слиза да види какво става и колата понеже автоматик тръгва сама напред,а тая я гони,голям панаир беше,важното е,че няма пострадали!!!Papa_Dock написа:Е баце ходи да ти леят коршум старите знахаркиебахти деня ама тая пък да си купи кола и да се тресне на излизане от автокъщата нз за тебе ама аз умрях да се хиля пред компютъра тя е по голям карък от тебе
Малко_Направен написа:Бате имай предвид,че тя е с парктроник,удря ми колата,слиза да види какво става и колата понеже автоматик тръгва сама напред,а тая я гони,голям панаир беше,важното е,че няма пострадали!!!Papa_Dock написа:Е баце ходи да ти леят коршум старите знахаркиебахти деня ама тая пък да си купи кола и да се тресне на излизане от автокъщата нз за тебе ама аз умрях да се хиля пред компютъра тя е по голям карък от тебе

- Малко_Направен
- Малко_Направен
Върни се в “ОФФ-Топик - други”