Как бихте постъпили???съвет моля

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Как бихте постъпили???съвет моля

Мнениеот Matematiks » Пон 18 фев 2008 21:00

значи здравеите Колеги....
знам че тук не е много мястото за този въпрос но все пак събирам малко мнения моля? :))))
става въпрос за мотори...
в момента съм собственик на една Хонда ЦБФ перфектна(продава се във форума също)много съм доволен супер е,лекичка ,пали от раз абе машинка супер и безпроблемна,освен това е супер нова на 11000 км 2004 г. и всичко и е на ред...
е да ама тва бензина в дупето е мноо гадна работа и аз понеже си падам малко фен на стари мотори искам да си купя това:
http://img86.imageshack.us/my.php?image ... 213vi2.jpg
http://img86.imageshack.us/my.php?image ... 13lbx9.jpg
http://img86.imageshack.us/my.php?image ... 23fih2.jpg
първите две снимки са си негови,това е Хонда ЦБ 1000 от 97 г,тази в случая е на супер малко КМ около 15000 и цената и е равна на това за което искам за моят мотор,ще ми го внесат от япония
да ама е по стар и по тежък но ми харесва
работата е там че моят ми омаля малко и искам нещо по голямо..
бихте ли си взели по стар мотор в сравнение с поп новият сегашен или да си търся нещо по новичко???
благодаря

G60

Мнениеот G60 » Пон 18 фев 2008 21:54

Да ти кажа чесно хич не ми харесва тоя дето мислиш да го купуваш :wink: Незнам какви пари му искат но за 5-6000лв ще си вземеш CBR 919 пак 97-99 година и мисля че няма да съжаляваш :wink:

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пон 18 фев 2008 22:38

G60 написа:Да ти кажа чесно хич не ми харесва тоя дето мислиш да го купуваш :wink: Незнам какви пари му искат но за 5-6000лв ще си вземеш CBR 919 пак 97-99 година и мисля че няма да съжаляваш :wink:

колегата е прав, тея пари можеш да вземеш сузуки к2,ямаха r1,r6
на същите години и това са мотори който хващат окото на мацките mhihi
ама като ти харесва има ли смисъл да питаш,грабвай го и след време пак ще го продадеш

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Вто 19 фев 2008 1:22

По-голямата Хонда си е култова машина, старата школа, чара и няма да намалее скоро, а твоята вече е демоде, обаче за тия пари можеш да земеш нещо по-старо и по-култово, да му накупиш един куп глезотиики и да си го направиш баш като за теб... :wink:

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Вто 19 фев 2008 8:22

da__buzz написа:
G60 написа:Да ти кажа чесно хич не ми харесва тоя дето мислиш да го купуваш :wink: Незнам какви пари му искат но за 5-6000лв ще си вземеш CBR 919 пак 97-99 година и мисля че няма да съжаляваш :wink:

колегата е прав, тея пари можеш да вземеш сузуки к2,ямаха r1,r6
на същите години и това са мотори който хващат окото на мацките mhihi
ама като ти харесва има ли смисъл да питаш,грабвай го и след време пак ще го продадеш

ми аз много не обичам пластмасови мотори :lol: ,за мен мотора трябва да има рамка двигател и колела,а и какъв е смисъла да караш цял ден в софия в стоика на гюронтия,кат после ше те болят китките :twisted:
колега Бугман,ами по старичко от това не ми се купува,отиваш в хонда и няма вече части за тях....
маи верно тая е култова машина,но още не сум решил,се пак тежи 235кл.,моя в момента е 183 а 50 килца хич не са малко
ами искат му около 4000 :lol: което мисля е добре

Потребителски аватар
motofan
Автомобил: A4
Двигател: 1.8T

Мнениеот motofan » Вто 19 фев 2008 8:39

CB--то е класически турист така че ако искаш да се возиш в буквалния смисьл я взимай -удобна е а и ако е читав двигателя ще и се радваш дьлго
...обаче цената си е важна ,не забравяй че си е старичка!

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Вто 19 фев 2008 13:11

еми те в германското мобиле почват от 3000 евра ...... :shock :shock :shock

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Вто 19 фев 2008 15:01

По-стар, по-нов - няма значение, вземи си този, който повече ти харесва, който ти е по насърце.....ти ще си го караш, не някой друг....моят съвет е такъв, и при коли, и при мотори, и при всичко - взимай това, което ти харесва, което по-ти хваща окото.....слушай сърцето си така да се каже....после да не те е яд, че не си карал еди какво си, ами друго, което по не ти харесва......
Успех!

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Вто 19 фев 2008 22:06

ако продам моя ще го взема вече сум решил,определено е по яко да караш това което те кефи прав си ...
затова вече съм пуснал моя за продаване,за помалко от 5000 няма да го дам
ако има някои които да го купи и да му се радва го давам в миг
и без това в мобиле.де тругват от 3000 евро...
малко ще ми е трудно занм,щото хората си купуват мотор които да харесва на гаджетата :))))ама и за моя ще се намери нов пич да му се радва :)
всеки влак си има пътници
благодаря ви

Върни се в “ОФФ-Топик - други”