молба към компютърджийте

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
tatenceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

молба към компютърджийте

Мнениеот tatenceto » Съб 23 фев 2008 23:32

можеби в търсачката има отговор на моя въпрос но аз като незнам какво търся как да га намеря :oops: та въпроса ми е имам запис на детето на камера с мини касета е -така ли се казва-и ми се ще да го имам това записче на диск та имам някаква платка и кабел но доколкото разбрах и програма ми трябва но коя -и една молба -и малко обяснение как да си го направя това нещо БЛАГОДАРЯ предварително

Потребителски аватар
kikata
Автомобил: vw passat b6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kikata » Нед 24 фев 2008 2:35

Кажи каква ти е камерата и модела!Аз също съм така имам един куп касетки!Мисля,че програмата беше DV-Studio или нещо такова.Поне ако си на Panasonic e същата,и би трябвало да е имаш в диск с някакви драйвери.И за да можеш да източиш това което е на касетките тряа и специялен кабел,мисля че и той се казваше DV кабел,поне така ми казаха като си е копувах,проблема е,че тая програма не ми е ясна,нз как действа.Трябва да пробваш!!!
Успех! :wink:

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Нед 24 фев 2008 6:06

Първият въпрос е:
Цифрова или аналогова е камерата?

Програми има много - аз ползвам Ulead Video Studio. Гледай да не компресираш в реално време, ако е възможно!

Потребителски аватар
biol
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот biol » Нед 24 фев 2008 8:51

за да не се мъчиш направо си вземи записващо ДВД
(ползвал съм от ТСМ) , на компютъра е голяма играчка все нещо не става като хората, и накрая се отказах

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Нед 24 фев 2008 11:04

biol написа:за да не се мъчиш направо си вземи записващо ДВД
(ползвал съм от ТСМ) , на компютъра е голяма играчка все нещо не става като хората, и накрая се отказах

Ще ме извиниш, но това, че теб те мързи да си го направиш както трябва на компота, не означава, че при всички е така. Качеството и оформлението, което можеш да направиш на компютър никога няма да бъде достигнато и от най-скъпия домашен ДВД рекордер.

Потребителски аватар
tatenceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tatenceto » Нед 24 фев 2008 11:16

myrshavija написа:Първият въпрос е:
Цифрова или аналогова е камерата?

Програми има много - аз ползвам Ulead Video Studio. Гледай да не компресираш в реално време, ако е възможно!
доколкото разбрах е цифрова камерата- панасоник-има си кабел и платката за към компа но програмата се търси

Върни се в “ОФФ-Топик - други”