молба към компютърджийте
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
молба към компютърджийте
можеби в търсачката има отговор на моя въпрос но аз като незнам какво търся как да га намеря
та въпроса ми е имам запис на детето на камера с мини касета е -така ли се казва-и ми се ще да го имам това записче на диск та имам някаква платка и кабел но доколкото разбрах и програма ми трябва но коя -и една молба -и малко обяснение как да си го направя това нещо БЛАГОДАРЯ предварително

- kikata
- Автомобил: vw passat b6
- Двигател:
- Контакти:
Кажи каква ти е камерата и модела!Аз също съм така имам един куп касетки!Мисля,че програмата беше DV-Studio или нещо такова.Поне ако си на Panasonic e същата,и би трябвало да е имаш в диск с някакви драйвери.И за да можеш да източиш това което е на касетките тряа и специялен кабел,мисля че и той се казваше DV кабел,поне така ми казаха като си е копувах,проблема е,че тая програма не ми е ясна,нз как действа.Трябва да пробваш!!!
Успех!
Успех!

-
- Автомобил:
- Двигател:
biol написа:за да не се мъчиш направо си вземи записващо ДВД
(ползвал съм от ТСМ) , на компютъра е голяма играчка все нещо не става като хората, и накрая се отказах
Ще ме извиниш, но това, че теб те мързи да си го направиш както трябва на компота, не означава, че при всички е така. Качеството и оформлението, което можеш да направиш на компютър никога няма да бъде достигнато и от най-скъпия домашен ДВД рекордер.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”