Въпрос отново за компютри
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Papa_Dock
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос отново за компютри
Та въпроса е имали програма с която при пускането на интернет с рутер да мога да огранича приемника да получава определен сигнал.Например три компютъра като искам този който приема нета да има най бързия нет а другите по слаб.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
от страна на рутера можеш ако ако има шейпър/bandwidth menager или QOS .....тези рутери са скъпи обаче или ако не са са със сменен firmware...от страна на клента може да се пробваш през груп полиси или през настройки на лан картата ...но така ще му убиеш не само нета но и мрежата ..трети вариант е да му ограничиш скороста на теглене от самите торент или даунлоад клиент
- Papa_Dock
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за светкавичния отговор Тияне
.Аз лично неискам да ги правя тези инервенции това е начина по който получавам нет от една мома, но напоследък е отвратителен и бавен и аз казвам да го ускори ама тя ми вика че неможела с няколко думи си мисли че съм тъп нали и немога да я разбера кви ги върши ама тя незнае че съществува Фаувеклуба
сега ще разбера с къв рутер е тактично и дали ги има тези възможности. 

- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
То начини за ускоряване - най различни. Всичко зависи и от доставчика и от рутера и от уменията на задкомпютърното устройство. Можете например да си направите локално прокси в LAN-а само за вас. Отделно на рутера ако му смени фърмуера (аз съм с този и съм доволен) изскачат още сюр билюк опции. Въпроса се в конкретния случай кое ще даде оптимален ефект...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”