Здравейте!
Предстои ми да пускам малко рекламка по пловдивските радиостанции и възникна голямо чудене. Интересува ме само ЖЕНСКА аудитория на възръст между 17 и 40 години та не знам кое радио би било най-подходящо. Лично аз съм фен на Катра ФМ, но получих някои съвети да забравя за всичко и да се насоча единствено към радио Вероника и радио Веселина, което ме плаши малко мене.
Някой има ли някаква информация, статистика от проучване и т.н. относно този въпрос? Къде е най-добре да рекламираме ако целевата група е тази?
Благодаря предварително на отзовалите се!
В кое пловдивско радио да рекламирам?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Printmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Да, де, ама колегата и налъми няма да продава, не само тампони
Коце, сам знаеш, че това са си живо чалгаджийски радиа.
Лично според мен изчакай месец-два, за да се ориентираш какви ще са клиентките, които ще влезнат при теб и тогава се ориентирай и за стиловете на медиите, в които да пратиш рекламите.
Проучи и цените за създаване на клип, пък после можеш да си го пускаш и другаде

Лично според мен изчакай месец-два, за да се ориентираш какви ще са клиентките, които ще влезнат при теб и тогава се ориентирай и за стиловете на медиите, в които да пратиш рекламите.

- lz1kka
- Автомобил: Audi S7
- Двигател:
- Контакти:
radotom написа:Да, де, ама колегата и налъми няма да продава, не само тампони
Клипът ми е подарък от едни приятели продюсъри в София и единият дори от доста време се занимава с рекламни спотове. Точно те ме посъветваха да се ориентирам към тези две чалгарски радиа

В интерес на истината май наистина малко ще изчакам... това разбира се не пречи да продължим коментарите защото ми е интересно кое радио от какви хора се слуша

73!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”