Значи проблема ми е следния - като си гледам филм на компа, всичко е ОК, обаче като си пусна телевизия някаква примерно през iptv.bg и през незнам си колко си там минути ми сработва скрийнсейвъра, което е ужасна досада. Та въпроса ми е неможе ли да се настрои да не се включва когато вътре в браузера тече някакво виедо....
ПС тъй като се оказа че ХР неможе да се настрои по желания от мен начин, моля да ми препоръчате софтрур за целта
Последна промяна от Plamen_RI на Пон 09 юни 2008 9:42, променено общо 1 път.
Мисля, че не можеш. Скрийнсейвъра се пали след определено време в което няма активност на машината. Отворената страница в браузера в повечето случаи е на флаш и машината не ти отчита активност...
и аз го иам същия проблем ,колега ..... но мисля ,че наистина неможе ,какво ли не съм опитал ... и накрая просто си направих скрийна да ми е на 50 или 60 мин и така гледам
защо да си го съсипваш същото е се едно гледаш филм само,че настройваш скрийна на повече време да не ти се включва ....... от доста време гледам така телевизия и не съм имал проблеми
Когато си вътре в браузара мисля,че не може да се настрой да не излиза,но пък можеш да го спреш изобщо да не се показва ,както е казал колегата Бързият