Някой да знае от къде могат да се намерят Европейски изисквания за разкриване на частна лекарска практика/лекарски кабинет/ или нещо подобно
Търсих по апис, по интернет, ама нещо не мога да намеря нищо конкретно свързано с това, та ако някой има представа за какво става въпрос.....
частна лекарска практика
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
ами мисля, че за БГ, братовчедка ми е АГ, братовчед ми е зъболекар, (който си има кабинет), ма не знам за чиф х*й им е притрябвало тва, само викат намири тия изисквания в интернета....ние знаем ти ходиш там(в интернета)
.......и търсих, ма нищо не намирам, та си мислех тука доктори сигурно има, юристи, се некой може да знае нещо

- batmilko
- Контакти:
сега говорих за подробности, иска да си напрай кабинет брадчетката, ма чула, че като влезем в ЕС, щели изискванията за кабинета да са по-различни и т.н., та за това питала, но като цяло се интересува и за сегашните изисквания за откриване на частен кабинет и си мисля, че този закон би трябвало да и свърши работа
- Joro_Markov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега ,необходимите документи за разкриване на лекарска практика ,всички изисквание, документи , условия и т.н.. се предоставят от районните центрове по здравеоапзване. Там се прави първоначалната регистрация ,впоследствие се води и цялата практика на отчет. Касае както лекари със специалност,така и общопрактикуващи (JP),частни медицински центрове,стоматологични практики ,трудова медицина.
http://www.medinfo.bg/doctor/rcz.htm
Отива се в районния център ,който отговаря на адреса на бъдещата практика. На място ще се получи най - пълна и подробна представа за нещата.
Успех!
http://www.medinfo.bg/doctor/rcz.htm
Отива се в районния център ,който отговаря на адреса на бъдещата практика. На място ще се получи най - пълна и подробна представа за нещата.
Успех!
- batmilko
- Контакти:
мерси много
между другото, докато ровех из тия страници попаднах на форума в страницата на министерството на здравеопазването и съм направил една тема......паднах направо от хумор докато четях
между другото, докато ровех из тия страници попаднах на форума в страницата на министерството на здравеопазването и съм направил една тема......паднах направо от хумор докато четях
Автор: Даниела
e-mail: Благоева
Дата: 07-28-05 12:24
Търсих в сайта на министерството как да си направя социална аптека, но...нищо не открих. Как се прави такова нещо? Или този надпис си виси безметежно и безнаказано върху входовете на съседните аптеки?
Автор: жорж
e-mail:
Дата: 07-28-05 17:19
Здравейте г-жо Благоева
За това дали аптеката Ви ще е социална, образцова, популярна или незнам си още каква, българското законодателство не казва нищо по въпроса. Така, че който си слага някакъв надпис пред или след надписа \" аптека\" не върши нищо незаконно.
Предполагам, че някъде около Вас имате някакви кърлежи, които смучат от Вашият бизнес и в крайна сметка Вие и Вашето семейство губите.
Моят съвет е следният : променяте си името на фирмата като слагате пред или след основното Ви име думичките \"социална\". След това си поръчвате една огромна / не жалете средства/ табела с желаният надпис. Либра може и да Ви съдейства за табелата. И се радвате на завистта на конкуренцията ...
Жорж
Автор: Георги Димитров
e-mail:
Дата: 07-28-05 21:15
Фармацевтичен глупако,тя пита за пропуските и предопределените престъпления в българскота законодателство.Явно за психопедал който вместо Георги се кръщова Жорж това е непонятно.Дарлинг ходи се факай хард да ти се проясни мисленето.
Автор: жорж
e-mail:
Дата: 07-28-05 22:36
Не съм ти искал мнението вожде и учителю на българската нация. Явно си толкова тъп че не можеш да разбереш сарказма в изказването ми. Психопедалът не съм аз тъпанарино а си ти с твоя плиткоумен мозък, ако въобще има такъв на гадната ти капацуна. Да ти .... майка ти абстрактна глуслив мангасарян, да ....м дупето ти тричаво , увисняк кат на мокра шутка вълната. И не съм ти дарлинг копелдак да се изпразна на жена ти у гърбо факан нещастник.
Дафакам и грозния фармацевт дафакам, гол охлюв си заври отзад и го оближи после.
И последно мога ти кажа да си завреш главата отзад та поне да видиш какво лайно си ...нещастник...
e-mail:
Дата: 07-29-05 15:42
НА ПИСАНАТО ОТ ТЕБ КОНТРА И РЕКОНТРА!
e-mail:
Дата: 07-29-05 15:57
Жоржиии....Пуснали са нов лак.С него ще си кралица дарлинг!Не се напъвай да се доказваш като мъж-издава ти комплекса, че не можеш да чукаш.Много срес,много злоба-корова импотентност.По-добре си стой нимфа ,плети си гоблени,епилирай си краката и си пази надувната кукла от секс-шопа.Направи си ректоскопия-ще те отпусне и е профилактика срещу рак за вашия рисков контингент -педалите,дарлинг!
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: частна лекарска практика
batmilko написа:Някой да знае от къде могат да се намерят Европейски изисквания за разкриване на частна лекарска практика/лекарски кабинет/ или нещо подобно
Търсих по апис, по интернет, ама нещо не мога да намеря нищо конкретно свързано с това, та ако някой има представа за какво става въпрос.....
Мисля, че все още няма ясна представа за "европейските изисквания" за медицинските практики. На този въпрос биха могли да бъдат по-конкретни в Българския лекарски съюз и Съюза на стоматолозите в България. Що се отнася до конкретните изисквания за квадратура, кубатура, осветеност, брой помещения и т.н., това знаят в ХЕИ-то.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”