Когато бях мънечък много се кефех на таз игра...........блъскаш се здраво, тепаш хора и събираш точки по улиците............
Всеки знае, че из София ти трябва само час два да покараш........и вече имаш проблеми с нервите за ден два........
И си мисля за следната случка...... да си поиграя на Кармагедон малко...........да си купя някакво яко руско Возило примерно една Волга М36 май и беше модела, първия модел тоест.........дето е наполовина танк и с ламарина от стари немски каски.........да сложа вътре клетка от рали автомобил да я оборудвам с 4-точкови или направо 16 точкови колани(ако има такива)........каска с всичките екстри.........и да се понеса по цариградско..............
достатъчно е само да карам с 90км в третата лента на цариградско.........да ми се стори че виждам човек........да натисна спирачки........и ще помета поне 9-10човека зад мене........такъв кеф ще ми е...............
и да си дойда на темата.........
Спазвате ли дистанция? и аджаба само аз ли се дразна като си карам спокойно да се залепи някой зад мен на 1м , като аз се движа примерно с 60.........и ми е интересно дали ще може да спре ако аз спра.............
Мисля си(Кармагедон)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
batmilko написа:това на цариградско много бързо ще свърши, по-добре из задрустванията тия дето се престрояват както си искат, бам никво предимство и яко блъскане като на блъскащи се колички, колко пъти съм си мечтал да не ми пука ако изкривя некоя ламарина......
Аз защо мислиш че съм си се замечтал.........за една Жигула.........обаче трябва и доста здрави Колани да взема заедно със каски или нещо от сорта.........но ще проверя аз!!!!!!!!!!!!!!!!!
Адски се дразня, така една парашутка аз си си карам в едното платно а тя бавно и влиза в моето.........баси и нещастника.........после минах пред него и спрях леко.............мина ми през акъла да набия спирачки но просто ме хвана яд за бонбончо.............но ще взема една жигула аз........не за друго но това ще ми е "ЛЕКАРСТВО ПРОТИВ НЕРВИ"........
а и жигулата или лада е идеален вариант за да не я мисля.

А най-добре нива като се замисля.......ще си потърся още събота и неделя.

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
ickata написа:Шампионе, тук мислим еднакво. Още от крехка шофьорческа възраст ми се въртеше из главата образа на Волга със заварена релса вместо броня отпред...
И като тръгнеш да спираш се дигаш на предните колела

А иначе идеята на Чемпиона е релсата да бъде отзад

- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Снощи ако имах Волга вече щяха да пишат по вестниците
Е как може на бул. България карам си аз в лявата лента ( вярно бавно ) но на пътя съм само аз и един дебил да ми се лепне отзад и да почне да ми светка . Ебати и широкия път и тоя ако неможеше да ме заобиколи - ама е така да се прави на интересен . ВОЛГА ВОЛГА и пак ВОЛГА - ще ги размазвам като бълхи Smackbum bishop a boi de

Е как може на бул. България карам си аз в лявата лента ( вярно бавно ) но на пътя съм само аз и един дебил да ми се лепне отзад и да почне да ми светка . Ебати и широкия път и тоя ако неможеше да ме заобиколи - ама е така да се прави на интересен . ВОЛГА ВОЛГА и пак ВОЛГА - ще ги размазвам като бълхи Smackbum bishop a boi de
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Muncho написа:ickata написа:Шампионе, тук мислим еднакво. Още от крехка шофьорческа възраст ми се въртеше из главата образа на Волга със заварена релса вместо броня отпред...
И като тръгнеш да спираш се дигаш на предните колела.. то тия релси не са никак лекички
А иначе идеята на Чемпиона е релсата да бъде отзад.. аз съм си мислил за допълнителен ключ към стоповете - някой като се залепи за бронята, палиш стоповете та оня да се сети за спирачката..
Ахъм.........................дори стоманени шипове за задната броня........така всеко дупе първо ще ги види, второ ще помисли.....и трето ще спазва дистанция
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
ickata написа:Шампионе, тук мислим еднакво. Още от крехка шофьорческа възраст ми се въртеше из главата образа на Волга със заварена релса вместо броня отпред...
Не, че не ми се иска и така на мен........обаче целта е да разбивам коли и те да са си виновни......да се наджаска някой изодзадзе........и да си се оправя, аз си тръгвам с усмивка леко каращ жигулка.

Примерно ей така баща ми навремето някоя си година кара си спокойно и изведнъж го удря нещо отзаде, какво да види някакъв Мочко - Поляк с жена си се загледали в някакъв паметник.......и от тяхната шкода 120л не останало нищо.......а пък Волгата здрава.....
Казал му оправяй се и го зарезал поляка с счупена кола насред нищото в другата страна.........така им се пада като не внимават хората, всеки да си понася последствията
-
- Автомобил:
- Двигател:
teneketo написа:Снощи ако имах Волга вече щяха да пишат по вестниците![]()
Май пишеше нещо в правилника по въпроса: в коя част на пътя трябва да се движим и дали е позволено изпреварването отдясно(защото заобикаляне май беше по-друго нещо).
Върни се в “ОФФ-Топик - други”