Приятно четене!

kaiser666 написа:Аз обаче съм убеден,че проблемът не е в парите,а в липсата на идеи.
Да,и понеже във вашето предаване сте супер креативни,за това почнахте да си повтаряте вицовете.
VW_rulez написа:Единствения начин да се спаси българското кино е да спрат сегашните "актьори, сценаристи и режисьори" да творят. Сегашната продукция е пълна помия.
Нека си останем с добрите спомени за великите български филми от миналото.
kaiser666 написа:VW_rulez написа:Единствения начин да се спаси българското кино е да спрат сегашните "актьори, сценаристи и режисьори" да творят. Сегашната продукция е пълна помия.
Добре бе само не ми е ясно,защо говорите глупости? Кой е последния филм който си гледал и кой актйор не ти харесва?
Явно ти разбираш от нещата,защо не вземеш да направиш един филм?
boiko1 написа:kaiser666 написа:VW_rulez написа:Единствения начин да се спаси българското кино е да спрат сегашните "актьори, сценаристи и режисьори" да творят. Сегашната продукция е пълна помия.
Добре бе само не ми е ясно,защо говорите глупости? Кой е последния филм който си гледал и кой актйор не ти харесва?
................гледай "Баклава" и ще ти се изяснят много неща включително и това защо сега няма БГ филми и кино като преди
hooligans написа:boiko1 написа:kaiser666 написа:VW_rulez написа:Единствения начин да се спаси българското кино е да спрат сегашните "актьори, сценаристи и режисьори" да творят. Сегашната продукция е пълна помия.
................гледай "Баклава" и ще ти се изяснят много неща включително и това защо сега няма БГ филми и кино като преди
защо заради един филм слагаш цялото БГ кино в лайната?
някой гледал ли е филма Време за жени? според мен е доста добър ...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта