sashobas написа:Дидо незнам бате как да ти благодаря за жеста който ми направиА той е че Дидо ми даде неговата половинка от веждата оригиналната да я ползвам за донор защото имам счупена вежда а тази на половинката е почти същата и ще мога да си възтановя мойта. Търсих оригиналната вежда от ГТИ но без успех.Дидо бъди жив и здрав и всички около тебе.Голям си.Още веднъж благодаря.
petkovski_dido_kimi написа:sashobas написа:Дидо незнам бате как да ти благодаря за жеста който ми направиА той е че Дидо ми даде неговата половинка от веждата оригиналната да я ползвам за донор защото имам счупена вежда а тази на половинката е почти същата и ще мога да си възтановя мойта. Търсих оригиналната вежда от ГТИ но без успех.Дидо бъди жив и здрав и всички около тебе.Голям си.Още веднъж благодаря.
брат ще черпиш по ракия.
Ти само елаpetkovski_dido_kimi написа:sashobas написа:Дидо незнам бате как да ти благодаря за жеста който ми направиА той е че Дидо ми даде неговата половинка от веждата оригиналната да я ползвам за донор защото имам счупена вежда а тази на половинката е почти същата и ще мога да си възтановя мойта. Търсих оригиналната вежда от ГТИ но без успех.Дидо бъди жив и здрав и всички около тебе.Голям си.Още веднъж благодаря.
брат ще черпиш по ракия.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта