Ще ми се скоро да си сменям колата, та исках да попитам какво ще ми препоръчате за 10-12 к, като изискванията са следните
-колата да е не много дълга- макс размера на бората, даже за предпочитане е по-късичка
-двуврата!
-бензин
минимум 100 коня желателно поне 120-140, 150 е макс,
нещо много важно! да има по-добра возия от ГТ-то, много ми лопа и почнах да се дразня леко
колата ще се задържи към 2 години при мен, така че дори и да е по-скъпа поддръжката , ще я преживея
Харесват ми 4ките, но не съм се возил, ако друсат като тройките- нема нужда
Е46ци ?, не знам колко возят добре, за съжаление не са купе, но ще се ядва
Алфа 147- има за към 10-11 дори от 2002-2003, което наистина ме блазни, но там гледах че 1.6 120 коня малко куц ми се струва като времена, 2.0 .155 коня ме плаши, че е с някаква роботизирана кутия, ако се счупи......................
не знам ГТВ как са, дали си струват?
едно стило дали може да се земе за тея пари?
не търся практична кола, а нещо по-елегантно по-спортно, дет се вика и двуместно може да е:)
А3ките някак не ме блазнят много много на визия- но с едни прагове и хубави джанти и окачване са поносими
пежо 406 купето, дето е като акула как е?
шкодата е аут от картинката, сеат единствено леон, може да се прежаля
абе кой каквото сподели все е полезно, като чупливост, дефекти, поддръжки, държане на цена и т.н
Събирам малко мнения
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега dude, направо все едно аз съм го писал твоя пост
- и аз съм пред същия въпрос изправен....и точно тия три неща обмислям Е46, Леон, Алфа 147 или 156, но с 4 врати....е, решил съм малко повече пари да отделя, но съм пред същата "трилема"....затова и аз с интерес ще следя тази тема.............
засега съм се ориентирал към БМВ-то...имам приятел, работещ в завода на Мерцедес в Щутгарт, та мисля да си избера нещо от Германия, той да ми го вземе и аз да ида да си го докарам (както навремето направих и с голфа)
Г4 не мисля да си вземам, защото е същото като Г3, а за Г5 не ми стигат кинтите....засега

засега съм се ориентирал към БМВ-то...имам приятел, работещ в завода на Мерцедес в Щутгарт, та мисля да си избера нещо от Германия, той да ми го вземе и аз да ида да си го докарам (както навремето направих и с голфа)
Г4 не мисля да си вземам, защото е същото като Г3, а за Г5 не ми стигат кинтите....засега

- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
при алфата ме притеснява, че много се обезценява
по-скоро се чудя това плюс ли е или е минус
защото ако зема една 2002-2003та, би трябвало да се чупи по-малко
как е окачването там?
алуминиеви носачи некви такива?
147 ЖТД, ще дойде излишно скъп, при положение, че на тази кола ще имам към 10 000 на година, макс 15.
а и някак звука на дизелака не ме блазни, виж бенза е друга работа, едно такова приятно почва да ръмжи над 3000 оборота
П.С аз моя голф го докарвам до 9-10 в града
алфата ще слезе ли в 10.5? 1.6 120 коня говорим
по-скоро се чудя това плюс ли е или е минус
защото ако зема една 2002-2003та, би трябвало да се чупи по-малко
как е окачването там?
алуминиеви носачи некви такива?
147 ЖТД, ще дойде излишно скъп, при положение, че на тази кола ще имам към 10 000 на година, макс 15.
а и някак звука на дизелака не ме блазни, виж бенза е друга работа, едно такова приятно почва да ръмжи над 3000 оборота
П.С аз моя голф го докарвам до 9-10 в града
алфата ще слезе ли в 10.5? 1.6 120 коня говорим
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Много добро.. Возих се в такова... Хареса ми возията.. спрямо голфа.. добре се набира.. има хубава визия.... Но все пак лично мнение...

П.П. - не ме бийте, че предлагам ОПЕЛИ...

Последна промяна от Spectre™ на Пет 07 мар 2008 13:59, променено общо 1 път.
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Технически детайли не знам... Такова съм карал на един приятел беше... и честно казано много ми се иска да имам едно такова... Мисля, че като пара са около тези които си обявил..., но не съм много сигурен... Имам двама познати с такива... и до сега са нямали ядове.. с тоя Пежак... от към возия е много добре..., от към части знам че е скъпо... Разход нормален... Комфортно е вътре... екстри бол...
По знаещите да се произнесат за двигателите.. ако знаят нещо...

Последна промяна от Spectre™ на Пет 07 мар 2008 14:34, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”