не знам за Вас обаче не мога да разбера тези хора... да пеят ли искат.. да се праят на шутове или просто вкарват нарочно такива хора.. да правят шоу да дигат рейтинг... не знам не мога да разбера... Да признавам си .. има някой, с който се смея адски много, а други пеят адски яко! Според вас не трябва ли да да има поне 1 предварителен кръг, да може да се отстрани част от простотията и 15-16 годишни момиченце и момченца дето знаят да псуват повече от таксиджия на кръстовище .
Ето, ще Ви покажа едно момче ... Казва се Даниел .. учихме заеднио в ПГ по Телекомуникации... Вярно правехме простотията и накрая той отиде в Мюзик Айдол да пее, но не защото може, а за да покаже, че всеки селянин и п***Л може да се запише и едва ли не да представи България .... Лично аз съм разочарован от факта, че онази жена .. наричаща се БЪЛГАРКА след като ни направи за срам прец ЦЕЛИЯ СВЯТ и показа, че сме едни НЕГРАМОТНИЦИ
Както е ... ето това е Даниел... с Простия или не в сп. Блясък влезна и в понеделник ще пее песен за своето меченце ..