Проблем с видеокамера Samsung!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dobrev
Автомобил: Tiguan
Двигател: TSI2013
Контакти:

Проблем с видеокамера Samsung!

Мнениеот dobrev » Сря 12 мар 2008 18:48

Колеги от 3,5 години съм притежател на ето тази камера:

Изображение

Изображение

но реално съм я ползвал около 2години.Тъй като се развали CCD матрицата ,а съм я купил от САЩ и съответно е NTSC система поради което тук в Бургас навсякъде удрям на камък никой от сервизите не може да ми намери или достави матрица за тази камера.Та мисълта ми е ако някой може да помогне с намирането на тази CCD матрица, ще съм му много благодарен.Модела на камерата е SCD 103
Благодаря предварително на всички отзовали се!!!

needspeed
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот needspeed » Съб 15 мар 2008 3:30

трудно някой може да ти помогне, по добре виж дали сам можеш да си поръчас от някое сайтче

Потребителски аватар
Getoni
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Getoni » Съб 15 мар 2008 22:12

Колега имах го същия проблем с моята видеокамера Самсунг VP24i преди 2 години и на мен ми изгоря матрицата и то само след 10часа снимане за 2 години ,но ми я оправиха в Плевен след поръчка на матрицата и 2 месеца чакане, сервиза е Квазер .Явно това им е слабото място на тези камери матриците ,а и да ти кажа цената и беше 270лв. с ремонта и при тези цени на камерите сега по добре си вземи някоя нова и не се занимавай с тази ,аз моята я оправих чрез застраховката ми и затова я отремонтирах.

Потребителски аватар
dobrev
Автомобил: Tiguan
Двигател: TSI2013
Контакти:

Мнениеот dobrev » Нед 16 мар 2008 8:45

Виждал съм само в eBay да продават. Дори някои ги продават за части примерно защото е паднала камерата и лещите са разместени държача на батерията счупен и т.н. и цените са супер символични от порядъка на 9-10$ ама да съм там да я поръчам и да си взема частта която ми трябва но уви.А за покупка на друга камера едвали ще стане тъй като съм разочарован с тези матрици ако така се развалят.Ще я държа в мен докато намеря да я оправя по някакъв начин.Защото тук в Бг излишни пари за камера нямам :(

Върни се в “ОФФ-Топик - други”