Имам следното питане.
Има ли някаква възможност след като сега ми преинсталираха лаптопа и ми накачиха всички нужни програми за работа да се направи някакъв бакъп или да се запише някакво CD (DVD) с цялата информация за да се възстанови ако отново сгафи нещо?
Към компютърджиите
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Разбира се, че има. За целта аз ползвам Norton Ghost. Програмата я има в чудесния Hirens Boot CD - http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=29919
- teddymc
- Автомобил:
- Двигател:
като цяло всички такива софтуери действат на принципа "поблоков запис на диска". така значи - правиш image на работещия Win /това със софт-а който си избрал/ и записваш на подходящ по размер носител.
при сриване на системата зареждаш софта /boot-ваш/ и презаписваш върху харда от вече направения image - обяснението ми е просто много зле, но с две думи е това.
резултата е работещ Win /или там каквато операционна система ползваш (някой от софтуерите имат ограничение спрямо файловата система)/
при сриване на системата зареждаш софта /boot-ваш/ и презаписваш върху харда от вече направения image - обяснението ми е просто много зле, но с две думи е това.
резултата е работещ Win /или там каквато операционна система ползваш (някой от софтуерите имат ограничение спрямо файловата система)/
Върни се в “ОФФ-Топик - други”