Бесен съм моля за съвет!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Бесен съм моля за съвет!!!
Някакъв каиш с джип събра 3 коли на паркинга докато се правише на рейсър. Да звъня ли сега на КАТ или да изчакам сутринта щото тоя пе..ал избяга като си помисли че никои ни чул ни видял.
Лошото е че е тъмно и не му видях номера. 
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Re: Бесен съм моля за съвет!!!
black` написа: Лошото е че е тъмно и не му видях номера.
Ако има някакви камери които може да са го снимали обади се . Иначе няма смисъл. Ти да не си нощна смяна ве колега?
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Тц не нощна птица съм.
Пушех цигара на джама, тамън гледам някъв се праи на рейсър с един джип и след 5 секунди събра 3 коли пред съседния блок. Случва ми се за втори път и ще хвана да си купя накрая една охранителна камера.
Ще слеза да видя ако е паркирал нагоре да го снимам. Много ме дразнят тия вече. 
Последна промяна от black` на Съб 15 мар 2008 2:10, променено общо 1 път.
- KingoftheROAD
- Контакти:
Ахам. Аз съм намислил да си купя една въздушна пушка с оптика. Че много апапи напоследък барат по колите да им се невиди. Имаше тема - че колега от ауди форума надупчил един апап така и се изкефил на макс
та ше видим като му дойде момента. То и аз съм нощтна птица и понякога вися на кумпютуру до никое време. А преди имаше и много мъстии който обичат точно по това време през ноща да се разлаят долу. Навремето с една специална жилка ги разгонвах. Та сега с една съчма два заека 
- KingoftheROAD
- Контакти:
- edisonov
- Автомобил: VW Golf 8 Variant
- Двигател: 2025
Да бе колега звънни да се поразмърдат малко и господата милиционери. Не, че ще свършат кой знае какво/колкото свършиха миналата седмица когато некво мазно манчалче ми е строшило единия прозорец да краде/ но поне ако го засекат тоя да не му се размине, че аман от такива идиоти. Ебаси наказанието оставяш си вечерта колата ок и сутринта я намираш размазана.
- KingoftheROAD
- Контакти:
То кат гледам как са се размърдали. Тя цялата мара втасала ве колега. И на мен ми чупиха джам преди месец. Въобще не си правих труда да им се обажам. Преди години на един комшия майка му видяла по това време, че бърникат нещо пежото му долу и тихомълком им се обадила - какво мислиш й казали? - нямаме бензин да дойдемedisonov написа: ...звънни да се поразмърдат малко и господата милиционери...
Правилно се чудиш, зависи в какво настроение ги хванеш.
Случай с един познат в София - крадът му Мерцедеса минута след като си влиза в къщата и само ги вижда през балкона как отпрашват. Звънка в полицията веднага и казва "така и така дигнаха ми колата, подайте сигнала да я спрат долу на карулката докато не са се покрили". Отсреща го питат дали е подал жалба
"Каква жалба, в момента се движат към карулката с колата ми, пуснете сигнал да ги спрат."
"Господине, първо трябва да подадете жалба"
Ти звънни да си свършиш твойта част, пък тях ги остави да си действат както си знаят.
Случай с един познат в София - крадът му Мерцедеса минута след като си влиза в къщата и само ги вижда през балкона как отпрашват. Звънка в полицията веднага и казва "така и така дигнаха ми колата, подайте сигнала да я спрат долу на карулката докато не са се покрили". Отсреща го питат дали е подал жалба
"Каква жалба, в момента се движат към карулката с колата ми, пуснете сигнал да ги спрат."
"Господине, първо трябва да подадете жалба"
Ти звънни да си свършиш твойта част, пък тях ги остави да си действат както си знаят.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”