Въпрос до колегите с БТК ADSL(ако има)?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос до колегите с БТК ADSL(ако има)?
Здравейте, след като ми писна от изгорели мрежови карти и от малките квартални доствчици с взех промоцията на БТК АДСЛ - 20мбит за 20лв. Чаках 3 дена пуснаха ми го -довлно - за браузване е много добре. Обаче за сваляне от торенти повече от 800кб/с не мога да вдигна???? Преставях си, че 20мбит ще постигна скорост от 1500кб/с - така ли е при вас и трябва ли отново да ги тормозя от БТК. И изобщо някакво мнение за този интернет? 10х Предварително 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос до колегите с БТК ADSL(ако има)?
hristian37 написа:Здравейте, след като ми писна от изгорели мрежови карти и от малките квартални доствчици с взех промоцията на БТК АДСЛ - 20мбит за 20лв. Чаках 3 дена пуснаха ми го -довлно - за браузване е много добре. Обаче за сваляне от торенти повече от 800кб/с не мога да вдигна???? Преставях си, че 20мбит ще постигна скорост от 1500кб/с - така ли е при вас и трябва ли отново да ги тормозя от БТК. И изобщо някакво мнение за този интернет? 10х Предварително
2560 kb/s
Това ти е максималната скорост.
Тези 1000кб/с, които ти се губят не ги търси само от БТК.
Зависи също така и от сървера от който теглиш.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос до колегите с БТК ADSL(ако има)?
hristian37 написа:Здравейте, след като ми писна от изгорели мрежови карти и от малките квартални доствчици с взех промоцията на БТК АДСЛ - 20мбит за 20лв. Чаках 3 дена пуснаха ми го -довлно - за браузване е много добре. Обаче за сваляне от торенти повече от 800кб/с не мога да вдигна???? Преставях си, че 20мбит ще постигна скорост от 1500кб/с - така ли е при вас и трябва ли отново да ги тормозя от БТК. И изобщо някакво мнение за този интернет? 10х Предварително
първо, те са се презастрховали като казват до 12 мбит. т.е. някога, някъде може и да се постигне това, което си сметнал
второ, скоростта зависи и от отсрещната страна, или от броя на пиърите, ако говорим за замунди и тн.
и да, в общи линии е така, прилично е като услуга, стига да не ти се налага да звъниш на 0800сто ...
Можеш да си тестваш скоростта на www.speedtest.net, но както казаха колегите по- горе, трябва да разделиш на 8 за да преминеш от килобити в килобайти.Всъщност,има опция за настройка при самия тест, но ти няма да я намериш.
Другият начин е да пуснеш Доунлоад мениджър от типа на Flash Get и да сваляш от FTP сървър, например www.kolibka.com.
Ако искаш, пиши ми на ЛС, ще ти кажа как да се регистрираш на нашия трекер, пълно е с документация за Пасат / на руски /.
Другият начин е да пуснеш Доунлоад мениджър от типа на Flash Get и да сваляш от FTP сървър, например www.kolibka.com.
Ако искаш, пиши ми на ЛС, ще ти кажа как да се регистрираш на нашия трекер, пълно е с документация за Пасат / на руски /.
В сайта на бТК си го пише, бре! 12 мегабита е локален трафик (каквото и да са имали предвид), от който реално до потребителя стигат 9 мегабита. Това автоматично прави максимален трансфер от точно един мегабайт/сек, който го постигам чат-пат, когато тресето през което точа, го позволява.
http://adsl.btc.bg/bg/adsl/homepackage/details/2
http://adsl.btc.bg/bg/adsl/homepackage/details/2
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Колега проблема 99% е в ВЕ ТЕ КА пускат ти канал 12 мбит симетричен ама не е гарантиран!!Отделно може и шейпинги да са ти прасналиДа беше казал в кой квартал си и да ти препоръчаме читав ЛАН доставчик че адсл-а става само за чат и браузване не и за даунлоуд най-подходящ е за провинцията където няма сериозни доставчици.Пробвай с друг комп у вас как е положението но се съмнявам да е по-различно.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”