Намерена шофьорска книжка

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
baobab007
Автомобил:
Двигател:

Намерена шофьорска книжка

Мнениеот baobab007 » Пон 17 мар 2008 18:17

В неделя в Младост-1 синът ми е намерил шофьорска книжка на името на ХРИСТО ГЕОРГИЕВ ВАЛЯВИЧАРСКИ, ЕГН 850605хххх. Ако можете, помогнете да я върнем на момчето, което я е изгубило. До сряда сутрин може да ме намери на тел. 0889 368 450 - Боби. След това ще предам книжката в полицията, както си е редно.
Хубава седмица на всички!

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пон 17 мар 2008 18:20

Колега, направо я предайте в полицията. Така собственикът най-бързо ще си я получи. :)
Предполагам момчето ще бърза да си пусне документи за нова книжка така, че ако искате да му направите услуга не се бавете ;)

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Пон 17 мар 2008 18:38

groznika написа:Колега, направо я предайте в полицията. Така собственикът най-бързо ще си я получи. :)
Предполагам момчето ще бърза да си пусне документи за нова книжка така, че ако искате да му направите услуга не се бавете ;)

:да: наистина, groznika е прав. всеки би побързал да обяви документа за изчезнал и невалиден, за да се предпази от евентуални злоупотреби.

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пон 17 мар 2008 20:13

joro_kem написа:
groznika написа:Колега, направо я предайте в полицията. Така собственикът най-бързо ще си я получи. :)

:да: наистина, groznika е прав. всеки би побързал да обяви документа за изчезнал и невалиден, за да се предпази от евентуални злоупотреби.

подкрепям-калкото по-бързо си я върне момчето,толкова по-малко главоболия ще има-злоупотреби няма да има щото книжката е на сигурно място,но ще трябва да плаща глоби и да го мотаят,което ич не е приятно

Потребителски аватар
baobab007
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baobab007 » Пон 17 мар 2008 20:22

Утре сутрин - в полицията!

Потребителски аватар
lodarski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lodarski » Пон 17 мар 2008 20:42

и като отидете в полицията ще почнат едни писмени обяснения..... и няколко кофи мастилоо

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пон 17 мар 2008 21:16

lodarski написа:и като отидете в полицията ще почнат едни писмени обяснения..... и няколко кофи мастилоо

Почти... Наистина се дава писмено обяснение кога, къде и при какви обстоятелства е намерен документа и толкоз. Няма да ти отнеме повече от 5 мин. Да не говорим, че никой не може да те задължи да ги дадеш тези обяснения. Отиваш, хвърляш им книжката, казваш им, че закъсняваш за работа и да не те занимават и чао!

ПП
Преди години така отебах кварталния с един намерен зелен паспорт пред магазина в махалата. "На ти ги и аре довиждане" :)

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Вто 18 мар 2008 0:04

грозен горозеен голема работа си ти :D

Потребителски аватар
chinadracon
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател: AKL 1999
Контакти:

Мнениеот chinadracon » Вто 18 мар 2008 9:11

groznika написа:
lodarski написа:и като отидете в полицията ще почнат едни писмени обяснения..... и няколко кофи мастилоо

Почти... Наистина се дава писмено обяснение кога, къде и при какви обстоятелства е намерен документа и толкоз. Няма да ти отнеме повече от 5 мин. Да не говорим, че никой не може да те задължи да ги дадеш тези обяснения. Отиваш, хвърляш им книжката, казваш им, че закъсняваш за работа и да не те занимават и чао!

ПП
Преди години така отебах кварталния с един намерен зелен паспорт пред магазина в махалата. "На ти ги и аре довиждане" :)

Хахаха, колега, явно кварталния ти е голям пич, защото при мен изобщо не им пукаше на ченгетата, като тръгнах да предавам намерена лична карта в РПУ-то. То беше едно суетене, че разговори с дознател, че не знам какво си.. Картата беше на една мацка, направо съжалих, че не отидох на домашния й адрес да й я дам :lol: Но пък можеше и някой бой да изям, така че здраве да е :lol:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Re: Намерена шофьорска книжка

Мнениеот Stefan » Вто 18 мар 2008 11:14

baobab007 написа:В неделя в Младост-1 синът ми е намерил шофьорска книжка на името на ХРИСТО ГЕОРГИЕВ ВАЛЯВИЧАРСКИ, ЕГН 850605хххх. Ако можете, помогнете да я върнем на момчето, което я е изгубило. До сряда сутрин може да ме намери на тел. 0889 368 450 - Боби. След това ще предам книжката в полицията, както си е редно.
Хубава седмица на всички!

Обади се на 02/8552805, мисля че това му е номера :wink:

А ако не е опитай на този :arrow: 02/9755809 но само ако не е първият.

Изрових ги по име от един пощенски указател :D

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Вто 18 мар 2008 15:32

Аз обикновенно вадя документи на другия ден след кат ги затерия. И наскоро така се здобих с 2-3 стари ЛК. Едната беше в една моя стара дреха, другата в първа инвестиционна. Пичовете ми звъннаха чак след 1 година да ми кажат, че картата ми е при тях с думите "Ами ние ви търсим от 1 година да ви кажем, че ви е тук но не можем да се свържем", хм... и как така 200 човека се свързват пък те от банката не могат :roll:. Та на скоро ги върнах в общината и там началника ме гледаше странно 5 мин. :lol: :lol: :lol: .

Дано момчето да си намери по-бързо документите.

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Вто 18 мар 2008 20:39

Колкото пъти съм намирал лични документи, винаги съм ги връщал на посочения в тях адрес. Нямам вяра на органите занимаващи се с това.

Потребителски аватар
Popeto_89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Popeto_89 » Вто 18 мар 2008 21:52

защо не я пратиш на адреса й по ЕКОНТ :?:
примерно деееее :D

Потребителски аватар
saa27
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saa27 » Вто 18 мар 2008 22:02

Popeto_89 написа:защо не я пратиш на адреса й по ЕКОНТ :?:
примерно деееее :D

Да и аз като се водя по адрес в Смолян и не съм стъпвал там от 1 година дали 6те си я получа. Голям процент са като мен така че в полицията е най-добре

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Вто 18 мар 2008 22:12

Пича е програмист, изкарал е курс при Наков
Правил е този сайт:
http://www.kontur-wellness.com/store/pr ... views_id=2
На сайта има контакти :
http://www.kontur-wellness.com/

Може да му звъннеш на телефоните - все ще се намери някой които да ти даде повече контакти - успех :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”