Някаква нова схема са измислили гадовете, да им изсъхнат ръчичките дано...
Преди няколко дена от някакъв номер настойчиво почнаха да ми „клипват“.. По принцип никога не звъня на неизвестни номера, но след 5-6-тото клипване, вече се усъмних, че може някой приятел да е закъсал някъде, и да е нещо спешно. Звъннах, и ми се включи автоматичен отговор за някаква игра, или не знам какво - дори не го изслушах, но най-вероятно съм се набутал с поне 30 сек на импулсен номер, защото на толкова засичат телефонните ни компании...
Нова набутвация по GSM
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dobrinb написа:Импулсните телефони задължително трябва да са 0800, 0900, 0700 и т.н.
Това са номера на БТК, и не е задължително да са импулсни. Нашата фирма имаше безплатен, и започваше с 0800... Също и съпорта на БТК е 0700, и е безплатен (или 1 импулс, не помня точно) от цялата страна.
В това с номерата не знам дали има някакъв принцип, защото преди съм виждал импулсни номера с 0891.... и се говореше, че всички с такъв префикс били импулсни. Да, обаче вече имам няколко приятели с номера, започващи по този начин.
Последна промяна от ACCELERATOR на Вто 17 юни 2008 11:58, променено общо 1 път.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе с една дума - внимавайте!
Според мен ако не е импулсен, няма да имат далавера да го правят. Нищо чудно да е с пренасочване. Сега се разрових из нета, и попаднах на същия случай като моя, само че с номер от Германия. Нищо чудно да са „усъвършенствали“ врътката, защото малко хора ще звъннат на чужд номер...
Според мен ако не е импулсен, няма да имат далавера да го правят. Нищо чудно да е с пренасочване. Сега се разрових из нета, и попаднах на същия случай като моя, само че с номер от Германия. Нищо чудно да са „усъвършенствали“ врътката, защото малко хора ще звъннат на чужд номер...
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
The Red Guy написа:Пренасочен в група с този, пренасочването му е без пари или в най-лошия вариант 1 ст. на минута, цъка от него, ти звъниш обратно и скачаш на наакания номер. Педерастка работа!
До колкото знам при пренасочването ти плащаш до тоя номер, който набираш, а нататък - тоя, който пренасочва, демек не е такава схемата.
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
Върни се в “ОФФ-Топик - други”