Виж сега, да не влизаме в запалянковщина!
Двете серии (от по два мача) по нищо не си приличат. При лефски (нарочно е с Ф, да не се бърка с Васил Левски) първич мач завърши там 2:0 за Пуул. Трябва обяче да се отбележи, че лефски удържа достойно 0:0 до около 60-тата минута. Това че Пуул при Улие и Пуул при Рафа са различни на светлинни години, не го отчитам, просто казвам фактите. След този резултат, идването на Пуул до София беше протокол, както ще е ходенето на ЦСКА до Ливърпуул, обаче в обратна посока. На мача тук просто футболисите се разходиха по терена, като се затичаха само 4 пъти, и резултата - 4 гола за Пуул! Не умаловажавам все пак факта че лефски изравни!
При сегашната серия Пуул доидоха като евро шампиони със съответното самочувствие, което дори и без да бяха 100 класи над ЦСКА, шеше да победи. Мача не ми се коментира, защото съм малко

пристрастен, но след края му се чувствах удовлетворен, защото 13 футболисти дадоха всичко от себе си на 150% процента (без вратарчето). Това беше максимума, който може да вземе БГ отбор от Пуул в момента, вярвай ми!
А иначе успех на лефски Литекс и Локо днес, а след 1 кръг си пожелавам да има 4 отбора в групите на УЕФА. Това е!