инвалиден талон
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
инвалиден талон
Въпросът ми е какви точно привилегии дава инвалидния талон- синия- за паркиране. Може ли да се спира в синя зона, да се паркира ,където има знак Забранено паркирането и как се разбира дали наистина караш инвалид, има ли това значение? Мерси
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Ами позволява ти да паркираш почти навсякаде.Освен ако в момента на паркиране няма полиция да те попитат къде е инвалида ,така е много кофти почва се едно лъжене мазане
.Със самия талон ти дават едно листче на което има 5 или 6 знака които отпадат.Мисля че бяха забранено спирането и паркирането ,забранено паркирането, влизането в еднопосочни и затворени от двете страни улици и още един два знака но не се сещам кои бяха изгубих си листа.Чувал съм че паяците и скобарите нямат право да ти пипат колата изобщо можели само да я преместят ако си запушил нещо или някого (но незнам колко е вярно това).Хубавото е че ако някой те вдигне макар че не ми се вярва можеш да отидеш с инвалида и да си вземеш колата без проблем.Общо взето е това ако съм пропуснал нещо ме допълнете 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”