Ето на какво се натъкнах днес, бях много лирично настроен , стана ми жал, макар да не съм обичал никога кучета много...
ето и снимките.. не са монтаж!!!
http://web.orbitel.bg/mil70/m/3.jpg
http://web.orbitel.bg/mil70/m/4.jpg
Колко мъка има по този свят ...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- deluX
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Popeto_89 написа:Дано поне сегашните собственици да го гледат на него като но човек........
прилича на бездомно..

Последна промяна от deluX на Нед 16 мар 2008 21:40, променено общо 1 път.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
държеливи животни са кучетата, а пък и живеят кучешки живот...
навремето във Враца имаше една кучка (женско куче )
и понеже живееше до влаковата линия, влака му отряза единия заден крак... кучето се завря на съседния блок в мазето и подлуди блока от скимтене - хората викнаха ветеринар да му бие инжекция, да го приспи, да не се мъчи... обаче тва оцеля
и после беше господар на района и биеше всички останали кучета...
най-смешно/тъжно беше, когато някой му беше ударил единствения заден крак.... и това куче ходеше на предни крака
доста дълго живя така
п.с. майтапа с пикаенето на една страна е добър
навремето във Враца имаше една кучка (женско куче )

и после беше господар на района и биеше всички останали кучета...
най-смешно/тъжно беше, когато някой му беше ударил единствения заден крак.... и това куче ходеше на предни крака

доста дълго живя така
п.с. майтапа с пикаенето на една страна е добър

- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
deluX написа:kiko написа:поне е гледано-добре охранено е...100% обаче пикае само към ляво...иначе ще пада...
ee адаш не се ебавай с нещастието на кутрето... идвами да заплача.. като си спомням как мойто на 4тири крака се влачеше с пяна в устата....![]()
![]()
![]()
Нараняването на животно е признак за слабост..!
на простотия също...
някой се грижи за това куче-иначе не би оцеляло..и при това го прави добре-вижте как е охранено и с гладък косъм...това е добра новина...аз се зарадвах на този факт -каквото и да направим крака му няма да върнем...нека автора на снимките каже дали съм прав-дано да е така...
аз съм сигурен,че има хора,деца,които имат по-лош живот от това куче,ако то си има собственик...не мисля ,че майтапа ми за пикаенето е не на място....това едно ранено щастливо куче-вижте даже си има приятел-друго куче...малко преиграваме ми се струва в мъката по тези снимки..има по-страшни неща и то с хора....
аз съм сигурен,че има хора,деца,които имат по-лош живот от това куче,ако то си има собственик...не мисля ,че майтапа ми за пикаенето е не на място....това едно ранено щастливо куче-вижте даже си има приятел-друго куче...малко преиграваме ми се струва в мъката по тези снимки..има по-страшни неща и то с хора....
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”