Помощ от пазарджиклии...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Помощ от пазарджиклии...
Издирвам телефона на доктор Кръстев, гинеколог. Ако има хора, които го познават или са го чували моля да ми пишат на лично. Важно е!!!
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Пусни една тема в www.auto-pz.com
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Абе...проблема е другаде, историята е много дълга.. въпроса не е дали аз съм сбъркал, а колко тя бърка ако ме лъже. Понеже аз съм 99% сигурен, че ме лъже, просто искам да запълня единия останал за да си имам основателен повод после да й почерня живота
Пък и по нейните думи утре в 9 часа сутринта щяла да го маха пак при тоя д-р Кръстев...
Иначе аз нямам възможност да я заведа на лекар, защото тя е в Пазарджик, а аз в София и имам доста ангажименти утре, а ако наистина се окаже, че ме лъже нямам намерение заради нейните простотии да си развалям другите работи...
Просто проблема й е, че прекалено много лъже и този път направо се олива...и за съжаление като всяка една жена не осъзнава грешката си....ама ше я осъзнае рано или късно.... 

- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
викни я при тебе, дръж я 3-4 дена без храна вода и да е бременна ще пометнe 

Последна промяна от Cyberloner на Нед 30 мар 2008 22:04, променено общо 1 път.
- DJ_TOLYO
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: 2E 1991
Cyberloner написа:викни я при тебе, дръж я 3-4 дена без храна вода и да е бременна ще пометна
ХАХАХАХХХАХ! Сетих се за 1 виц... та да го кажа за настроение!
Един борец станал гинеколог. Отива една дама при него, иска аборт. Мисли мутрата, гледа, ръчка, мисли, отваря книжки, търси и заявява: "Ела след 2 седмици пак". Идва пичката след 2 седмици, нашия пак ръчка, гледа, мисли, влиза в нета, търси и пак и казва: "Ела след 2 седмици пак." Идва дамата за трети път, нашия човек пак гледа, мисли, чете по книжките и казва: "Измислих го! Няма да пикаеш 2 седмици, ше го удавим копелето!"

щом на 99 % си сигурен ,че те лъже -да не ти пука...тривиален женски номер за задържане или поддържане на вниманието на мъжкия индивид...
миналата година на един френд му спретнаха този номер-изпадна в криза,депресия и т.н.най-накрая се оказа ,че мадамата му е бременна в края на 4 и началото на 5 месец и махане няма...после като си направи равносметка се оказа ,че са заедно от 5 месеца -ама интимно от малко над 3 месеца...а преди да разбере това пича тегли кредит да купува жилище - да свива семейно гнездо...
стана както в онзи виц-познавам те от 1 месец ,ама съм бременна в 3 месец -баси какъв голям еб.ч си...
от спунените опери и космополитан ги научават тези неща гадовете...
миналата година на един френд му спретнаха този номер-изпадна в криза,депресия и т.н.най-накрая се оказа ,че мадамата му е бременна в края на 4 и началото на 5 месец и махане няма...после като си направи равносметка се оказа ,че са заедно от 5 месеца -ама интимно от малко над 3 месеца...а преди да разбере това пича тегли кредит да купува жилище - да свива семейно гнездо...
стана както в онзи виц-познавам те от 1 месец ,ама съм бременна в 3 месец -баси какъв голям еб.ч си...
от спунените опери и космополитан ги научават тези неща гадовете...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”