И така....... Редовен клиент съм, или поне до сега
БЯХ на тази фирма. Последния път когато си закупих нови гуми за колата беше
16.02.2008 год с DOT 1107 както и да е нищо не казах. Днес си купих отново същата марка и модел гуми защото съм МНОГО доволен от тях.... Влезнах до търговеца поздравих го и му казах същата марка и модел и даже му показах документите от предната покупка, за да види че съм редовен клиент и ДОВОЛЕН(или поне до сега БЯХ). Учтиво го ПОМОЛИХ да са с по скорошен DOT. Искам да подчертая, че по никакъв начин не съм го питал, разпитвал, дразнил или каквото и да е. Просто влезнах с парите в джоба и постъпих по по-горе написания начин. Той казах че ще предаде на колегата от склада за моята МОЛБА. Както и да е момчето, което ми смени гумите беше много приятелски настроено и свърши работата бързо и качествено. И така прибирам се аз в нас и какво да видя??!!
"Новите" гуми са с DOT 0108 или казано иначе са на 1,8 години престой в склада!!!! Пълна подигравка!!!!!!!! Вие как бихте реагирали и какво бихте направили???? Определено смятам да си потърся правата!!!
П.С. Много мои приятели ме съветваха от там да не си купувам нищо, но за мое съжаление аз не ги послушах......
Ще се радвам ако някой има познат там или колега, който да провери, това ли са най новите в което МНОГО СЕ СЪМНЯВАМ.
За тези, които ще ме упрекнат, МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ И ТУК: http://209.85.135.132/search?q=cache:iw ... clnk&gl=bg