"Диана ООД" Прочетете и изкажете вашето мнение.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
balky
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

"Диана ООД" Прочетете и изкажете вашето мнение.

Мнениеот balky » Сря 12 авг 2009 16:17

И така....... Редовен клиент съм, или поне до сега БЯХ на тази фирма. Последния път когато си закупих нови гуми за колата беше 16.02.2008 год с DOT 1107 както и да е нищо не казах. Днес си купих отново същата марка и модел гуми защото съм МНОГО доволен от тях.... Влезнах до търговеца поздравих го и му казах същата марка и модел и даже му показах документите от предната покупка, за да види че съм редовен клиент и ДОВОЛЕН(или поне до сега БЯХ). Учтиво го ПОМОЛИХ да са с по скорошен DOT. Искам да подчертая, че по никакъв начин не съм го питал, разпитвал, дразнил или каквото и да е. Просто влезнах с парите в джоба и постъпих по по-горе написания начин. Той казах че ще предаде на колегата от склада за моята МОЛБА. Както и да е момчето, което ми смени гумите беше много приятелски настроено и свърши работата бързо и качествено. И така прибирам се аз в нас и какво да видя??!! "Новите" гуми са с DOT 0108 или казано иначе са на 1,8 години престой в склада!!!! Пълна подигравка!!!!!!!! Вие как бихте реагирали и какво бихте направили???? Определено смятам да си потърся правата!!!

П.С. Много мои приятели ме съветваха от там да не си купувам нищо, но за мое съжаление аз не ги послушах......
Ще се радвам ако някой има познат там или колега, който да провери, това ли са най новите в което МНОГО СЕ СЪМНЯВАМ.

За тези, които ще ме упрекнат, МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ И ТУК: http://209.85.135.132/search?q=cache:iw ... clnk&gl=bg

Изображение

Последна промяна от balky на Сря 12 авг 2009 19:08, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Re: "Диана ООД" Прочетете и кажете вашето мнение.

Мнениеот bobo7 » Сря 12 авг 2009 16:25

еми гледай какво си купуваш, те много ясно ще си чистят стоката

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Сря 12 авг 2009 16:27

balky написа: И така прибирам се аз в нас и какво да видя??!!

чак във вас ли се сети да провериш кога са произведени гумите????Нали знаеш--рекламации на място.Със същия успех те могат да кажат че са ти дали гуми с тазгодишен ДОТ,а тези които ги представяш като рекламация са на твой познат,който иска да използва момента и да си ги подмени с по-нови.Трябвало е веднага да реагираш.ПлЮс това ако са правилно съхранявани нищо не им пречи че са на година и нещо от датата на производство,стига вманиачвания.

Потребителски аватар
balky
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот balky » Сря 12 авг 2009 16:31

jordanpar написа:

чак във вас ли се сети да провериш кога са произведени гумите????Нали знаеш--рекламации на място.Със същия успех те могат да кажат че са ти дали гуми с тазгодишен ДОТ,а тези които ги представяш като рекламация са на твой познат,който иска да използва момента и да си ги подмени с по-нови.Трябвало е веднага да реагираш.ПлЮс това ако са правилно съхранявани нищо не им пречи че са на година и нещо от датата на производство,стига вманиачвания.

Колега, разговора беше повече от КУЛТУРЕН а и смятам че човек не трябва да е толкова "Тома неверни" Мисля че мъжката дума е повече от всичко. Или поне Аз така си мислех......

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Re: "Диана ООД" Прочетете и изкажете вашето мнение.

Мнениеот Vizor » Сря 12 авг 2009 16:34

Да обаче мъжката дума няма да си вземе гумите обратно.. това е проблема

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Сря 12 авг 2009 16:35

От там два пъти съм си купувал гуми. Едните бяха на около 6 месеца, а другите на по-малко от 4 :)
Следващите ми гуми също ще са от там. Доволен съм от фирмата и за сега нямам оплаквания. Нещо което не мога да кажа за Радиал например...

ПП
Относно мъжката дума... Май забравяш в коя държава живееш. Ако разчиташ само на мъжка дума често ще ти се случва като се наведеш зад твойте си каламбаци да видиш чифт чужди :Mr Green Fun

Последна промяна от groznika на Сря 12 авг 2009 16:43, променено общо 1 път.

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Сря 12 авг 2009 16:36

Ама каква мъжка дума си очаквал от продавач в БГ?????
Ти им носиш пари на ръка,много ясно че ще искат да ти ги вземат.Дори и да се обърнеш към инстанция,мисля че е предварително загубена кауза.Още повече че и попълват гаранционна карта и там си пише всички характеристики на гумите,та пак в теб ще остане контрата че не си погледнал или направил рекламация на място.
И все пак не се коси,както вече казах,ако са съхранявани правилно,нищо не им пречи на тея гуми.Или предпочиташ гуми с ДОТ преди два месеца,но държани на слънце през цялото това време?????4 :beer

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Сря 12 авг 2009 16:38

balky написа:
jordanpar написа:

Колега, разговора беше повече от КУЛТУРЕН а и смятам че човек не трябва да е толкова "Тома неверни" Мисля че мъжката дума е повече от всичко. Или поне Аз така си мислех......

Колега, каква мъжка думи в днешно време mhihi
Има една приказка "Откакто мъжете свалиха мечовете от кръста си, светът изпедерастя" (нямам нищо против хосексуалистите...така е израза) :Mr Green Fun

Нищо им няма на гумите.... нали не са карани и са нови ! :beer

Потребителски аватар
balky
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот balky » Сря 12 авг 2009 16:42

jordanpar написа:Ама каква мъжка дума си очаквал от продавач в БГ?????
Ти им носиш пари на ръка,много ясно че ще искат да ти ги вземат.Дори и да се обърнеш към инстанция,мисля че е предварително загубена кауза.Още повече че и попълват гаранционна карта и там си пише всички характеристики на гумите,та пак в теб ще остане контрата че не си погледнал или направил рекламация на място.
И все пак не се коси,както вече казах,ако са съхранявани правилно,нищо не им пречи на тея гуми.Или предпочиташ гуми с ДОТ преди два месеца,но държани на слънце през цялото това време?????4 :beer

Колега, кой как ги съхранява си е негова работа( а и за техния начин на съхранение има много изписано в интернет) но поне да бяха по прясни, както се казва..... :beer :beer :beer

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Сря 12 авг 2009 16:50

balky написа:Колега, кой как ги съхранява си е негова работа( а и за техния начин на съхранение има много изписано в интернет) но поне да бяха по прясни, както се казва..... :beer :beer :beer

Колега това не са хранителни стоки. "Диана ООД" не са случайни... има добри отзиви и много приятели са си взимали гуми от тях. Очаква се да са съхранявани правилно , за това спокойно и не се нерви :beer Пробвай да си потърсиш правата, но наистина е трябвало на място да провериш.
Станалото, станало... :drunk

Georgi_G
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Georgi_G » Сря 12 авг 2009 16:56

Тъпо е да се обобщава, но е истина, че май всички са измекяри. И аз като теб бях редовен клиент на Диана, че даже и служебни коли бях изпратил, докато преди две лета не отидох една събота в Диана Драгалевци към 16.00ч. купих си четири гуми и после ми обясниха, че ако искам безплатния монтаж да отида на другия ден, щото те работели до 18.00(гуми се сменят за не повече от 30минути). Следваха разправии включително и с Управителя (един голобрад надменен юнак)имаше още поне 1.5часа до края на раб. време, всички си бъркаха в носовете, и този същият ми заяви, че едва ли не им губя времето и ми важничеше, като че ли съм му длъжен с нещо, а не той на мен.
Обърнах се и си излязох и познайте дали съм стъпал от тогава. Разкрах и служебните автомобили от там!

Потребителски аватар
balky
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот balky » Сря 12 авг 2009 17:07

Georgi_G написа:Тъпо е да се обобщава, но е истина, че май всички са измекяри. И аз като теб бях редовен клиент на Диана, че даже и служебни коли бях изпратил, докато преди две лета не отидох една събота в Диана Драгалевци към 16.00ч. купих си четири гуми и после ми обясниха, че ако искам безплатния монтаж да отида на другия ден, щото те работели до 18.00(гуми се сменят за не повече от 30минути). Следваха разправии включително и с Управителя (един голобрад надменен юнак)имаше още поне 1.5часа до края на раб. време, всички си бъркаха в носовете, и този същият ми заяви, че едва ли не им губя времето и ми важничеше, като че ли съм му длъжен с нещо, а не той на мен.
Обърнах се и си излязох и познайте дали съм стъпал от тогава. Разкрах и служебните автомобили от там!

Това с разкарването на служебните автомобили(а те никак не са малко в цялата страна) е най-малкото и незначително, което ще направя. Аз също съм търговец и така бих постъпил само с клиент, който се е ГАВРИЛ с мен на работното място. Казано иначе бих му сипал да си пийне :D

Потребителски аватар
vladovelin
Автомобил: Golf3 GTI
Двигател: 2E 1994

Мнениеот vladovelin » Сря 12 авг 2009 17:53

през Юни си купих четири гуми от Диана в Пловдив, бяха произведени Февруари 2009.
Технологията е следната: спирам с колата пред магазина и влизам, следват любезности от страна на продавача.
Казвам размера който търся и човека казва - това е за Голф 3 / отвън колата ми беше единствената нямаше други клиенти/. От компютъра разпечати една страница с марки и цени на гумите които предлагат.С 5% отстъпка и безплатен монтаж ме съблазни и взех 4 нови гуми. Платих ги , издаде ми гаранционна карта и ми нареди да закарам колата пред гумаджията. Майсторчето вдига колата с подемника и свали четирите колела и тогава някой извади от склада новите ми гуми. За късмет бяха пресни.
Ако DOT им не ми харесваше представяте ли си как бих се отказал от покупката ?

Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот moimoimoi » Сря 12 авг 2009 18:10

колегата има право да се гневи,верно ако са съхранявани правилно ,то нищо им няма на гумите,скоро видях едни новички гуми ама с дот от 2000 година-на външен вид добри,и си бяха доста меки
лошото е че след 1-2 години като реши примерно да ги продаде,кво става- ми те с дот отпреди 5 години :Mr Green Fun , и ходи обеснявай че са карани 2 години само лятото или зимата :talk:

Потребителски аватар
strqsko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот strqsko » Сря 12 авг 2009 18:36

Колега,аз съм редовен клиент на Диана-Пловдив и съм доволен от гумите които съм купувал(ДОТ макс.5-6 месеца).Доверието ми е стигнало дотам,че последните чифтове зимни и летни ги взех(чрез мой познат,обикновен шофьор)на името на голяма строителна фирма и гаранцията и фактурата си отиват във фирмата естествено.Далаверата ми е 30-35лв. на гума,но ако излезне дефект едва ли ще си намеря гаранцията.Мнението ми се припокрива с мненията на jordanpar.Тези претенции се правят на място.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”