Важно ли е за вас образованието и променя ли възгледите ви?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Важно ли е за вас образованието и променя ли възгледите ви?
За мен, не! Аз съм с основно образование и въпреки това се научих да работя с компютър, да ползвам интернет и понякога да се изказвам с неизкореним аПломб!
Последна промяна от kam_tod на Нед 27 юли 2008 23:26, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
За мен е важно и то много, имам 2 тапии (да не прозвучи самохвално!!!), но както един колега по-горе писа, не мога да кажа, че ползвам много неща от тези, които съм научил, но има и такива, които са доста ценни. И относно дипломите, смятам, че наближава момента, в който доста ще натежат, може би най-вече заради Европейския съюз, колкото и абстрактно да звучи. Но е важно и с кого общуваш, какви контакти имаш и създаваш, дали не те мързи например и още доста неща, за да правиш кариера и пари. Но съм твърдо за това, че висшето е важно, както и за това, че ще продължавам да се развивам тук и ще работя тук, в чужбина само на екскурзии живот и здраве 

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Спорен въпрос. Аз лично съм с висше, но да си кажа честно - с нищо не ми е помогнало това висше, и почти нищо не съм научил там, освен как да преписвам по-успешно, и Паскал, който ми беше основата за по-нататъшното ми самообучение по езици за програмиране.
Като за 4,5 години звучи смешно, и тъжно.
Цялата ни образователна система в момента е на такова дередже, че не си заслужава изобщо да си губиш времето... Особено, ако си решил да се занимаваш с частен бизнес. Има интернет, книги, информация - бол. Стига да не те мързи, и да искаш да научиш нещо.
Тапията е само като си търсиш работа. И пак всеки нормален работодател гледа какво можеш, а не какво си учил.
Като за 4,5 години звучи смешно, и тъжно.
Цялата ни образователна система в момента е на такова дередже, че не си заслужава изобщо да си губиш времето... Особено, ако си решил да се занимаваш с частен бизнес. Има интернет, книги, информация - бол. Стига да не те мързи, и да искаш да научиш нещо.
Тапията е само като си търсиш работа. И пак всеки нормален работодател гледа какво можеш, а не какво си учил.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”