http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=81704
тази тема е открих в БМВ форума и мисля че трябва да е има и тук.
Аз лично няпълно подкрепям колегата автор на темата в бмв клуба.
колегиални ли сме
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
При мен е 50/50 с балгодаренето с авариики, защото са на много отвратително място (където ви е ключа на вас), иначе винаги махам като ме пуснат, но за голямо мое съжаление все по рядко ме пускат и с наглост се промъквам и другия ще-неще спира, защото иначе се блъскаме. Да поясня, това не го правя като тарикатлък, ами просто не е нормално коли, които така или иначе спират на червен светофар да не ме пускат да мина, всеки си пази реда, ще кажеш ако мине някоя кола пред него, няма пак да се прибира 1 час. Отделно пък във Варна всички са едни велики шофьори на приказки, ама като гледам колко пишман шофьори има по улиците ми става лошо. Според мен 50% от задръстванята стават от бавнотията на хората.
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
даже и по малко .но се съгласявам с по горе казаното 4е е до манталитедkikata написа:Когато взех книжка преди години и аз не давах предимство в началото,след време няколко колеги са ми правели жест като са ме пускали пред тях,от тогава насам винаги когато се налага и аз давам предимство и винаги са ми благодарили с някакъв жест.
Нищо друго няма да загубите освен 3/4 сек.
- lazarlachev
- Автомобил:
- Двигател:
airjohn написа:Според мен 50% от задръстванята стават от бавнотията на хората.
абсолютно колега не може като светне зелено и колоната 10-15 секунди да седи на едно място и да не мърада. забелязал съм че тези който за най-отпред като светне зелено се чудат на скорост ли да включат или пък да натиснат малко газта или пък съединителя. малко по чевръсто трябва.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”