Въпрос за Крадци
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за Крадци
Да ви питам, за крадците на коли, какви хора са..........всмисъл някой познава ли такива

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хихихи, какъв въпрос
Ми аз познавам.. Общо взето са хора, на които не им пука (почти) от нищо, и обичат рисковете и адреналина. Тези за които се сещам карат само дизели - няколко 124-ки и ТДИ, и мотори, също и джетове имат... Иначе са нормални хора, но да не се закачаш много с тях. А и харесат ли ти колата.. лошо
Ми аз познавам.. Общо взето са хора, на които не им пука (почти) от нищо, и обичат рисковете и адреналина. Тези за които се сещам карат само дизели - няколко 124-ки и ТДИ, и мотори, също и джетове имат... Иначе са нормални хора, но да не се закачаш много с тях. А и харесат ли ти колата.. лошо
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Re: Въпрос за Крадци
СантбернаР написа:Да ви питам, за крадците на коли, какви хора са..........всмисъл някой познава ли такива![]()
начинаещ следовател or something
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 15:02, променено общо 1 път.
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Странна тема, ама не и в моето положение. Laughing Laughing Laughing
А какво да праа кат не познавам шибани крадци......а ако му потребе на човек. Laughing Laughing Laughing
Вярно е странна темата , пък и не мисля , че ти трябва да познаваш такива хора пък камо ли да прибягваш до услугите им . Ако пък толкова ти трябва нещо нали знаеш за кумчо вълчо и защо му е дебел врата. Щото то дали ти или некой по твоя поръчка все едно пак се принизяваш до нивото им . Пона аз така мисля .
P.S. А инак хан Крум би решел проблема бързо и ефикасно
Върни се в “ОФФ-Топик - други”